Sanhedrinul cheamă pe fraţii lor arabi, descendenţi ai lui Ismael, să-și asume rolul lor la construirea celui de-al Treilea Templu

The Building of the Third Temple foto Before Its News

Sanhedrinul cheamă arabii să-și ia rolul la cel de-al Treilea Templu, așa după cum a fost profețit de Isaia:
Vei fi acoperit de o mulţime de cămile, de dromadere din Madian şi Efa; vor veni toţi din Șeba, aducând aur şi tămâie, şi vor vesti laudele Domnului. Isaia 60:6.

Trad. Agnus Dei – Sursa Breaking Israel News

 

Sanhedrinul, o curte mandatată biblic de 71 bătrâni, restabilit din nou, a lansat o scrisoare în ebraică, engleză , și arabă, invitând arabii ca fii ai lui Ismael să își asume rolul în sprijinirea celui de-al Treilea Templu, așa cum a profețit Isaia. Această acțiune este mult mai mult decât simbolică. Este intenționată să aducă întreaga lume la un pas mai aproape de pacea globală care va caracteriza epoca mesianică.

Aceasta este scrisoarea :
„Dragi frați, fii distinși ai lui Ismael, marea națiune arabă,
„Cu ajutorul milostiv al protectorului și al Mântuitorului lui Israel, Creator al lumii prin legământ, declarăm că pașii lui Mesia se aud in mod evident și că a venit vremea să reconstruim Templul de pe Muntele Moria, în Ierusalim, în locul său vechi.
„Noi, evreii care susținem construirea Templului, facem cerere către cei onorabili, care au fost nominalizați de către poporul lor să jure, să aducă făgăduințe și daruri în Templu, așa cum profețise profetul Isaia cu privire la rolul vostru esențial și poziția onorabilă în păstrarea Templul și sprijinirea lui cu jertfe de miel și tămâie pentru a primi binecuvântările lui Dumnezeu „.

„Ridică-ţi ochii împrejur şi priveşte: toţi se strâng şi vin spre tine!

Fiii tăi vin de departe şi fiicele tale sunt purtate pe braţe

Când vei vedea aceste lucruri, vei tresări de bucurie şi îţi va bate inima şi se va lărgi, căci bogăţiile* mării se vor întoarce spre tine şi vistieriile neamurilor vor veni la tine.

Vei fi acoperit de o mulţime de cămile, de dromadere din Madian şi Efa; vor veni toţi din Seba, aducând aur şi tămâie, şi vor vesti laudele Domnului. Isaia.” 60:4-6

„În virtutea acestui fapt, suntem siguri că veți alege mijloace pașnice și veți evita toate căile spre ostilitate și violență. Și suntem siguri că împreună vom deschide ușile pentru iubire și respect. ”

Scrisoarea a fost semnată de 23 de Rabini respectați, care au primit smicha (hirotonirea rabinică) în scopul restabilirii Sanhedrinului. Rabinii se află în procesul de obținere a semnăturilor de cvorum total de 71, după care vor trimite scrisoarea către instituțiile și conducătorii majori arabi. Ei speră să organizeze o conferință cu arabii.

Rabbi Yeshayahu Hollander, membru al Sanhedrinului care a semnat scrisoarea, a considerat că ea va servi ca punte importantă pentru celelalte națiuni.
„Evreilor le este poruncit să fie o națiune de preoți”, a spus Rabbi Hollander pentru Breaking Israel News, citând un verset din Exod.

Îmi veţi fi o împărăţie de preoţi şi un neam sfânt. Acestea sunt cuvintele pe care le vei spune copiilor lui Israel.” Exodul 19: 6
„Trebuie să fim la serviciul întreagii lumi în legătură cu Hashem”, a continuat Rabbi Hollander.
„Acesta este scopul nostru în viață ca evrei. Sanhedrinul îi invită să beneficieze de acest lucru, deoarece Templul este bun pentru întreaga lume. Acest aspect universal este esențial pentru ceea ce este Templul; o casă pentru toate națiunile. ”
 „
Îi voi aduce la muntele Meu cel sfânt și-i voi umple de veselie în Casa Mea de rugăciune. Arderile-de-tot și jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu, căci Casa Mea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele „. Isaia 56: 7
„Desigur, pentru ca noi să slujim, ceilalți oameni trebuie să coopereze”, a adăugat Rabbi Hollander.

Rabinul Aharon Yitzchak Shtern, membru al Sanhedrinului, care este proeminent în comunitatea Haredi (ultra-ortodoxă), crede că a sosit timpul unei astfel de declarații, care să includă pe arabi, în cel de-al Treilea Templu.
„Aceasta este tocmai ceea ce pare a fi: o mișcare simplă către o adevărată pace”, a declarat Rabin Shtern pentru Breaking Israel News. „Geula (răscumpărarea) este foarte aproape. Ea poate veni fie în război și în greutăți, sau poate veni în pace și milă. Invităm pe B’nei Yishmael să aleagă pacea și evlavia. ”

Rabinul a explicat citatul Rabinului Ilie ben Solomon Zalman, o autoritate evreiască din secolul al XVIII-lea, cunoscut sub numele de „Vilna Gaon”.
„Dacă în Templul al III-lea este adus un singur sacrificiu”, a spus Rabinul Șhtern, citându-l pe Vilna Gaon. „Șofarul care-l anunță pe Mesia ar începe deja să sufle.”
„Până în prezent, nu a existat un loc pentru evrei unde să aibă pace, sau pentru neevrei să aibă pace între ei”, a spus Rabinul Șhtern. „Fiecare religie are o credință în moshiach (Mesia), la sfârșitul unei realități și la începutul unei noi realități. În această nouă realitate, fiecare persoană, fiecare religie își are locul și scopul. „

Rabinul Hillel Weiss, purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului, a explicat motivele care au condus la scrierea scrisorii de la Sanhedrin.
„Scrisoarea nu cere sprijin monetar”, a subliniat Rabbi Weiss la Breaking Israel News. „Sanhedrinul nu cere permisiunea guvernelor străine sau a guvernului israelian. Construirea Templului nu este politică sau legală. Este o mitzvah (porunca Torei) îndreptată asupra evreilor. ”

Rabbi Weiss a remarcat că invitația nu a fost o manevră politică, nici chiar un imperativ religios.
„Scrisoarea nu se adresează altor religii din cauza credinței lor, ci mai degrabă datorită rolului lor strămoșesc ca Copii ai lui Esau și Copii ai lui Ismael”, a spus Rabbi Weiss. „Le cerem să fie pregătiți să ia parte în slujirea lui Dumnezeu”.

 

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: