INDIA – O femeie a fost omorâtă pentru că a părăsit hinduismul și s-a convertit la creștinism

 

În fiecare duminică, din momentul când l-a ales pe Hristos, ea a fost prima care a ajuns la biserică, a declarat pastorul bisericii locale, Mohan Rao.„Era o credinciosă devotată„.

Trad. AGNUS DEI – Sursa – OPEN DOORS

Chadarajupalli Subbaravamma a locuit în sudul Indiei la vârsta de 55 de ani, când a părăsit hinduismul pentru creștinism acum 10 ani. Zece ani mai târziu, a fost ucisă pentru decizia ei de a se încrede în Isus și de a-și continua noua credință.

Ultima oară când familia ei a văzut-o era în jurul orei 17:30. 21 martie, când și-a luat Biblia și a mers în camera de sus, pe balcon, pentru a petrece ceva timp liniștit în rugăciune și închinare. Aproximativ o oră după ce Subbaravamma a urcat sus, soțul ei, Jayaramaiah, a spus că el și unii vecini au văzut un tânăr care urca pe scări. Femeia în vârstă de la mijlocul anilor 60, era pe balconul casei ei, citind Biblia și rugându-se – o parte obișnuită din rutina ei de seară – când un bărbat s-a urcat pe scări și a omorât-o.

Atacatorul ei mai târziu a mărturisit că a ucis-o pentru că era supărat că a lăsat zeii hinduși și că a adoptat credința creștină. El a spus că aștepta o șansă să o ucidă, iar în acea zi a avut ocazia potrivită.
El nu era un rezident local și venise în sat din statul Andhra Pradesh, din India de Sud, pentru a face lucrări de construcție într-un templu hindus.

Înainte de a se întâlni cu Hristos, familia lui Subbaravamma a lucrat în prealabil la templul hindus, făcând statui. După ce au părăsit hinduismul, ei au lucrat la muncă grea.
În fiecare duminică, din momentul când l-a ales pe Hristos, ea a fost prima care a ajuns la biserică, a declarat pastorul bisericii locale, Mohan Rao, pentru World Watch Monitor.
„Era o credinciosă devotată„.

Rugați-vă pentru familia îndoliată a lui Subbaravamma, soțul ei Jayaramaiah și fiul, Subba Rao, și familia sa. Cereți-i lui Dumnezeu să-i mângâie și să-i protejeze, precum și pe creștinii locali care sunt traumatizați de moartea ei.

Creștinii din zonă se adună pentru proteste. Cere-ți lui Dumnezeu ca să le dea siguranță în timp ce ei i-au astfel de măsuri. Rugați-vă ca viața și moartea lui Subbaravamma să fie o mărturie vie pentru mulți din satul ei și din cele mai îndepărtate.

 

 

Chadarajupalli Subbaravamma was in her mid-50s living in South India when she left Hinduism for Christianity 10 years ago. Ten years later, she was murdered for that decision to trust in Jesus and pursue her new faith.

The last time her family saw her was around 5:30 p.m. on March 21 when she grabbed her Bible and went upstairs to spend some quiet time in prayer and worship. About an hour after Subbaravamma went upstairs, her husband Jayaramaiah said he and some neighbors saw a young man climbing the stairs.The elderly woman in her mid-60s was on her terrace reading her Bible and praying–a usual part of her evening routine–when a man climbed the stairs and killed her.

Her assailant later confessed that he had killed her because he was angry she had left Hindu gods and had adopted Christian faith. He said that he had been waiting for a chance to kill her, and that day he got the right opportunity.

He was not a local resident and had come to the village in Southern India’s Andhra Pradesh state to do construction work in a Hindu temple.

Before she met Christ, Subbaravamma’s family previously worked at the Hindu temple, making statues. After leaving Hinduism, they took up hard labor instead.

On any Sunday since choosing Christ, she would be the first one to make it to the church, the pastor of the local church, Mohan Rao, told World Watch Monitor.

“She was a strong believer.”

Pray with Subbaravamma’s grieving family, her husband Jayaramaia and son, Subba Rao, and his family. Ask God to comfort and protect them, as well as the local Christians who are traumatized by her death.

Christians in the area are gathering for protests. Ask God to give them safety as they take action. And pray that Subbaravamma’s life and death would be a bold witness to many in her village and beyond.

Large image is representative only.

Publicitate

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: