Klaus Iohannis e REFUZAT de Comisia Juridică a deputaților: Anterior, Senatul respinsese cererea președintelui în cazul legii referendumului

Cititi –

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să respingă cererea preşedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului, aprobând actul normativ în forma în care a fost trimis la promulgare.

Astfel, pentru respingerea cererii de reexaminare au fost 16 voturi, ale deputaţilor majorităţii, iar 8 voturi, aparţinând opoziţiei, au fost împotrivă.

Potrivit legii trimise la promulgare, referendumul naţional cu privire la revizuirea Constituţiei are loc în ultima duminică a perioadei de 30 de zile de la data adoptării în Parlament a actului normativ de revizuire a Legii fundamentale, urmând ca această dată să fie adusă la cunoştinţă publică de către Guvern.

Raportul comisiei juridice asupra cererii de reexaminare urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, for decizional în acest caz. Anterior, Senatul a respins, de asemenea, cererea de reexaminare.

Afla mai mult – STIRI PE SURSE

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 04, 2018 @ 03:22:19

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: