Belgia – Partidul „Islam” candidează la alegeri pentru a înființa un Stat Islamic 100%

Pentru a doua oară în ultimii 6 ani, partidul  „Islam” va participa la alegerile municipale din Belgia. Partidul a anunțat deja că vrea să creeze un stat islamic și să separe bărbații și femeile în mijloacele de transport public, scrie ziarul belgian HLN, conform voiceofeurope.
„Scopul nostru este crearea unui Stat Islamic 100%, dar nu înseamnă că vrem ca toată lumea să poarte văl”, a spus fondatorul partidului, Redouane Ahrouch. „Prin stabilirea legii islamice, Sharia, vrem să urmăm calea profetului și a Coranului”, a adăugat acesta.
Partidul „Islam” belgian se concentrează în mod clar asupra electoratului musulman conservator și are deja doi membri aleși în consiliul local  în urma alegerilor din 2012. În acest an, formațiunea va participa în 28 de municipalități.
Ahrouch spune că vrea să atingă obiectivele partidului „fără a încălca constituția belgiană”…..
Afla mai mult – ACTIVE NEWS

4 comentarii (+add yours?)

 1. barzilaiendan
  apr. 07, 2018 @ 02:35:48

  A republicat asta pe B a r z i l a i – e n – D a n .

 2. octavpelin
  apr. 07, 2018 @ 03:10:09

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Clau
  apr. 07, 2018 @ 15:44:20

  Cred ca nu trebuie sa ne sperie acest lucru. Decât între sodomiții care ne răpesc copii și care ne obliga sa fim pro la orgiile lor, poate ca e mai bine între islamiști. Dumnezeu pe poporul Sau Israel atunci când se închina la idoli îl pedepsea cu invazie straina. La modul care a ajuns Belgia sa nu ne mire nimic, se discuta de legalizarea pedofiliei și de alte atrocități. Pe scurt cu Dumnezeu nu ne jucam.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: