Florin Ianovici – Mulțumesc Isus, Doamne

Frate și soră întru Hristos. Mulțumește Domnului că ți-a deschis ochii inimii să vezi Calea credinței. Ce har să știi pe Cine să te sprijini în fiecare zi din viață.

Mulțumesc Isus, Doamne

Astăzi Dumnezeu a îngăduit să ajung la doamna Florina, la spitalul Colțea. Este tare bolnavă. Avem același număr de ani. Greutățile prin care trece m-au marcat. Foaia s-ar cutremura dacă aș așterne suferința ei.

Am fost izbit de faptul că purtăm același nume și avem aceiași vârstă. Am adus cuvintele credinței, am înălțat o rugăciune, iar lacrimile au început să curgă.

Frate și soră întru Hristos. Mulțumește Domnului că ți-a deschis ochii inimii să vezi Calea credinței. Ce har să știi pe Cine să te sprijini în fiecare zi din viață.

Ce milă a avut Dumnezeu de noi să ne lumineze mintea ca să pricepem Sfintele Scripturi. Cuvintele Sale sunt o candelă pentru picioarele mele și o lumină pe cărarea mea. Dacă nu ne-am rătăcit în hățișurile vieții, dacă nu ne-am pierdut în durere și zădărnicie e pentru că Isus Hristos ne-a oferit darul vieții.

Cum aș putea zugrăvi emoția, recunoștința pentru pacea care am primit-o și o primesc prin El? Știu pentru ce m-am născut și știu pentru ce să trăiesc. Moartea nu mă înspăimântă pentru că știu că cine e în Hristos a trecut din moarte la viața.

Mai presus de toate mulțumesc lui Dumnezeu pentru Duhul Sfânt care m-a ajută să înțeleg natura pierdută pe care am moștenit-o. Nimic bun nu locuiește în noi până când Cuvântul și Duhul Sfânt nu coboară în noi. Nu sunt mai bun decât alții care trăiesc clipe amare. Nu merit ceva din partea lui Dumnezeu, vreo atenție aparte sau vreun dar. Să îi aparțin Lui e mai mult decât orice.

Tot ce simt, tot ce mă însuflețește este o dorință aprinsă de a fi pe placul lui Dumnezeu. În fața crucii din dealul Golgotei mă prăbușesc cu inima zdrobită: nu merităm Hristoase darul vieții, nu merităm jertfa ta. Dar știu că nimic nu ne poate răscumpăra din felul deșert de viețuire în afară de sângele prețios al Mielului.

Spală-ne în sângele Tău Hristoase, Miel al lui Dumnezeu și învrednicește-ne să facem roade vrednice de pocăința noastră.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 07, 2018 @ 02:41:31

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: