Timp Online – Ministrul Deneș: Se apropie referendumul. Să le spunem răspicat un lucru fraților noștri europeni

Ministrul Apelor și Pădurilor, senatorul Ioan Deneș, a abordat în discursul său de la finalul Marșului Învierii tema referendumului pentru familie, care va avea loc foarte probabil in luna mai.

„Am venit să retrăim momentele de acum 2000 de ani cand s-a produs o cotitură în istoria omenirii, când Dumnezeu Fiul s-a transformat in om, printr-o familie formată dintr-un bărbat si o femeie, și a venit in lumea noastră să ne ofere speranță, nădejde și iubire față de oameni. Iubim toți oamenii? Da, iubim toți oamenii. Ce nu iubim? Nu iubim păcatul. Și acest lucru trebuie să-l spunem răspicat, că Isus nu iubeste păcatul și copiii Lui nu pot sa iubească păcatul….. […]

Să le spunem răspicat fraților noștri europeni că avem dreptul la valorile noastre, e momentul să mai exportăm și noi ceva la ei, nu numai sa importăm. În ziua referendumului care se apropie, va fi peste o lună, o lună și jumătate, să mergem toți și să le spunem celor care se uită la noi, că noi, românii, vrem să avem familii normale.”

Vezi video –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: