FOTO / VIDEO Slujba de consacrare Biserica Penticostala Filadelfia Nr 3 BISTRITA

 

La slujba de consacrare Biserica Penticostala Filadelfia Nr 3 BISTRITA 9.03.2018 FOTOS – Ioan Denes

Ioan Denes: Hristos a inviat! In aceasta dimineata am venit aici, nu in calitate de demnitar al tarii, ci in calitate de frate al dvs. Am vrut sa fiu prezent aici, ca si dvs., pentru a arata celor din jurul nostru ca suntem marturii vii a existentei lui Isus Hristos. Deschiderea unei noi biserici, dovada ca e incultura? Deschiderea unei noi biserici, dovada de un popor inapoiat? Nicidecum.

Vin unii si altii si ne spun ca Romania din acest punct de vedere este inapoiata fata de cei din jurul nostru. Si vreau sa le spun tuturora ca, in Romania, ceea ce se intampla este o dovada a faptului ca Dumnezeu inca iubeste aceasta tara. Este o dovada a faptului ca in Romania inca mai sunt oameni credinciosi. Mi-a tresaltat inima in mine  si mi-au curs cateva lacrimi cand am vazut in aceste zile, in noaptea de Inviere, ieri, la toate bisericile la care am fost, erau biserici pline pentru ca Romanii Il iubesc inca pe Dumnezeu. Aceasta biserica, dragii mei si altele, sunt o oaza de regasire a linistei de care avem atata nevoie, atatia si atatia dintre noi. Sunt, daca doriti, ca niste arbori, 17 arbori- spunea domnul primar, in care multi dintre noi, in multe momente de viata venim sa ne gasim racoarea si linistea problemelor pe care le avem. M-as bucura sa vad in aceasta tara cat mai multe biserici deschise in care oamenii sa vina sa-L caute pe Isus Hristos. Si m-as intrista enorm de mult sa avd intr-un viitor, sa vad ca bisericile din Romania se transforma in muzee ca alte biserici in Europa.

Faptul ca aceasta natiune Il iubeste pe Isus, faptul ca romanii vin si umple bisericile, aceasta este inca o dovada ca Isus este prezent si iubeste aceasta natiune. Si mai mult de atat. Am spus-o si ieri la Marsul Invierii: cred ca e momentul ca noi, ca tara, sa exportam ceva catre Europa si sa exportam credinta noastra in Dumnezeu si sa le spunem ca o natiune n-are cum sa prospere pe termen lung daca nu Il iubeste pe Dumnezeu.

Cititi –

ARTICOL TIMP ONLINE –

Slujba de consacrare VIDEO by Venliana

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: