SUA: Regina avorturilor încurajează adopțiile. Pentru câini!

…cum isi bate joc Satana de unii [sau unele].. sa pretuiasca viata unui caine mai mult ca viata unui OM. Bine zice ap. Pavel in Romani 1:22 S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit.. (Agnus Dei)

Înainte de a părăsi conducerea celei mai „productive” francize a avortului din lume, Planned Parenthood, Cecile Richards a găsit un mod grotesc de a-i face pe oameni să vorbească despre ei înșiși. Pentru a-și promova noua carte, intitulată „Make Trouble¨, campioana american a „drepturilor de reproducere” a postat pe Twitter o fotografie a cățelului său, însoțită de hashtag #AdoptDontShop. În traducere: adoptați câinii, nu îi cumpărați.

Inevitabi, au început să curgă reacțiile și comentariilor celor are susțin viața și  luptă în SUA împotriva rețelelor de clinici Planned Parenthood.. În mare, majoritatea internauților și-au aminitit, citind mesajul lui Richards de pe Twitter, că doamna care le cere acum americanilor să adopte câini  a contribuit, prin munca sa, la extinderea lanțului de clinici abortive și la uciderea a milioane de copii.

În timpul mandatului său, Planned Parenthood a practicat aproximativ 300.000 de avorturi în fiecare an, dintr-un total de 3,5 milioane efectuate în SUA. Și pentru fiecare femeie care convinsă să-și dea copilul care urma să se nască spre adopție, au existat 113 alte femei care au decis să facă avort. Toate, finanțate din fonduri publice. La astea se mai adaugă și faptul că  gigantul „ apărărării sănătății femeilor”, așa cum îi placea lui Richards să definească clinicile PP, se află în centrul anchete la nivel de stat și federal cu privire la acuzația de trafic ilegal de organe prelevate de la fetuși avortați, scrie site-ul italian I Tempi.
Afla mai mult – ACTIVE NEWS

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: