ROMA – Manifest anti-avort cenzurat de corectitudinea politică. Afișul care înfățișa un făt la 11 săptămâni, dat jos pentru că era „violent și agresiv”

Cititi – SUA: Regina avorturilor încurajează adopțiile. Pentru câini!
Un imens afiș anti-avort, în care este înfățișat un făt de 11 săptămâni, în uter, a fost cenzurat și eliminat, zilele trecute, de la Roma. Italienii care s-au simțit „lezați” de mesajul acestui afiș au învins, autoritățile locale hotărând că nu are ce căuta pe clădirea unde fusese amplasat.
Mesajul afișului era următorul: „Ai fost și tu așa la 11 săptămâni. Toate organele tale erau formate. Inima ta bătea deja din a treia săptămână după concepție. Îți sugeai deja degetul mare. Iar acum ești aici pentru că mama ta nu te-a avortat”, scrie site-ul European Post.
Asociația Provita a ales această imagine ca parte a unei campanii de conștientizare a legii avortului, la 40 de ani de la legea 194 privind avortul,
Demersul a aprins furia mișcării pro avort, care s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare. Vârf de lance a fost o deputată a Partidului Democrat, Monica Cirrinà, care a atacat pe Twitter afișul: „Este rușinos faptul că astfel de afișe, împotriva unei legi și a dreptului femeilor de a alege, au fost amplasate pe străzile Romei. Ar trebui să fie îndepărtate imediat”.
 Massimo Gandolfini , un neurochirurg italian, lider al mișcării Family Day, apărător al familiei și al vieții, a declarat pentru presa italiană, după ce posterul a fost dat jos: „Fătul de 11 săptămâni care suge degetul mare în această imagine ne deranjează conștiințele umilite de corectitudinea politică. Cu acest manifest nu am vrut să discutăm legea 194. A fost doar un apel la conștiințe. Să nu uităm: avortul înseamnă uciderea unui copil  a cărui inimă deja bate la 11 săptămâni și nu este o adunătură de celule. Își poate suge degetul mare!”.
Deputata italiană și cei din mișcarea pro avort nu s-au scandalizat la fel de mult anul trecut, când în capitala Italiei au fost amplasate afișe blasfemiatoare care ilustrau un „pedofil” Iisus Hristos sau pe Maica Domnului însărcinată, ca „mamă-surogat”.
Vezi reclamele ofensatoare crestinismului, aici  – ACTIVE NEWS

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: