ROMANIA – Mesaj socant dedicat ,,tututor celor ce se numesc crestini”.

VINEREA MARE 2018 – Prodocens Media: Astazi ne aducem aminte de Vinerea Mare, ziua cand Fiul Lui Dumnezeu a fost rastignit pentru noi ca prin moartea si invierea Lui sa putem fi mantuiti.

Tot astazi am primit si acest mesaj dedicat tututor celor ce se numesc crestini.

Daca actiunile noastre prin care sustinem viata, casatoria dintre un barbat si o femeie, nasterea si cresterea copiilor nostri conform celor mai nobile principii morale sunt considerate acte de terorism, atunci sa ne asteptam ca 3 milioane de romani sa fie pusi in fata plutonului de executie ?

https://www.facebook.com/prodocensmedia/posts/1000142526819392

5 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  apr. 10, 2018 @ 11:40:02

  A republicat asta pe Christ4roMedia.

 2. Trackback: ROMANIA – Mesaj socant dedicat ,,tututor celor ce se numesc crestini”. — agnus dei – english + romanian blog – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?
 3. octavpelin
  apr. 11, 2018 @ 03:39:45

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. liliana
  apr. 11, 2018 @ 03:42:59

  ,,Înainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor…”2 Petru 3:3

 5. mike
  apr. 11, 2018 @ 22:53:43

  Messajul meu catre -B Ioan Marian-( luat din titlul -media )- Niste destepti asa ca tine, au spus Lui Dumnezeu – si noi putem sa creiem ca si tine -Dumnezeule– Dumnezeu – OK. sa vedem ce puteti creia voi – destepti , sau aplecat sa ia tarina – Dumnezeu– oooooo-stati asa –nu luati tarina facuta de mine– faceti voi tarina voastra – Omnule anormal foloseste –saminta ta cu sotia ta ( nu cu alt barbat) si fa-ti tu copii tai nu lua pe cei creiati de alti – In final daca e sa impusti oamenii normali –o sa ramai tu si inca citeva mii de anormali – dar si voi ve-ti disparea in cel mult –80 ani, fiindca voi nu puteti procreia – Eu zic mai bine pune-ri tu pistolul in tampla si dispari –nu meriti sa traiesti ne otravesti sufletele – Daca nu te pocaiest de faptele tale –dispari urgent– E in Ro o organizatie care apara –discriminatii – (noi oamenii normali) pe asta nu-l ia la puricat nimeni?? doar pe noi care vrem –NORMALITATE-??

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: