Un candidat evanghelic a pierdut alegerile în Costa Rica dar se consideră victorios în Isus

Un candidat evanghelic din Costa Rica a pierdut alegerile prezidențiale de săptămâna trecută. Totuși, el se simte victorios în Hristos.

Când Fabricio Alvarado a aflat de înfrângerea sa duminică seara, el a căzut pe genunchi în fața camerelor de televiziune și L-a lăudat pe Isus Hristos. Alvarado este un fost legislator și co-prezentatorul emisiunii Mundo Cristiano. El a militat pentru familie și viață.

A candidat pe o platformă de căsătorie traditională, pro-familie, pro-viață, într-o tară cu majoritatea catolici.

Alegerile prezidențiale au fost fără precedent pentru Costa Rica, deoarece Alvarado, un creștin evanghelic, a fost declarat câștigător. Cu toate acestea, el nu a primit o majoritate de  voturi și trebuie să se confrunte în al doilea tur împotriva candidatului pro-guvernamental, fostul ministru al muncii, Carlos Alvarado.

Fabricio Alvarado este fostul jurnalist care a co-ancorat versiunea spaniolă a CBN Christian World News, Mundo Cristiano din martie 2009 până în septembrie 2013. El este, de asemenea, un cântăreț creștin care în ultimii patru ani a fost deputat în Congresul Costa Rican .

Fabricio Alvarado a înregistrat o creștere impresionantă a voturilor în ultima lună a campaniei prezidențiale. Acest lucru a fost atribuit poziției sale ferme față de căsătoria homosexuală. Bisericile din Costa Rica au jucat, de asemenea, un rol semnificativ în rezultatul alegerilor, motivând rugăciunea și susținând apărarea familiei tradiționale.

„Familia Costa Ricană se află la o răscruce de drumuri pentru că acest guvern a trădat valorile celor care l-au ales. Ei doresc să impună un ghid de educație sexuală, care stimulează homosexualitatea, care activează sexual copiii noștri din copilărie. Ei vor să schimbe instituția familiei și căsătoria. Vor să legalizeze avortul, așa cum au făcut alte țări. Costa Rica, precum America Latină, a spus: „Nu!”, a explicat Sixto Porras, directorul de la Focus on the Family (Centrul pentru Familie)

Alegerile din Costa Rica – Pentru prima dată în istoria țării un creștin evanghelic poate deveni președintele țării. Fabricio Alvarado un fost journalist la CBN. 

Costa Rica: Fabricio Alvarado, Un Creștin Evanghelic, a Câștigat Prima Rundă a Alegerilor de Președinte al Republicii

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 13, 2018 @ 02:51:14

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: