12 NAVE ale SUA navighează spre Siria. Una este alimentată NUCLEAR. Israelul riscă să devină TEATRU de RĂZBOI.

 12 NAVE ale SUA navighează spre Siria. Una este alimentată NUCLEAR. Israelul riscă să devină TEATRU de RĂZBOI.

UPDATE – Breaking News – Președintele Trump a dat ORDINUL de ATAC asupra Siriei pentru folosirea armelor chimice pe civili

EVZ.RO – Moscova și Teheranul pregătesc un atac în forță împotriva Israelului ca răspuns la un eventual atac american al Statele Unite și aliaților săi în Siria. Teheranul este hotărât să facă Tel Avivul să plătescă pentru atacul de miercuri 11 aprilie, desfășurat de aviația israeliană asupra bazei miltare T-4, în care au fost uciși 7 membri ai trupelor de elită iraniene „Gardienii Revoluției” , informează Debka, un site israelian apropiat serviciilor secrete.

După ce peste 40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgenţilor lângă capitala siriană Damasc, Donald Trump a condamnat luni atacul „atroce” comis asupra unor „civili nevinovaţi” şi a spus că va lua o decizie cu privire la paşii de urmat în următoarele 24-48 de ore.

SUA susţin că „toate opţiunile sunt pe masă” ca răspuns la atacul cu arme chimice din Siria, în timp ce liderii ţărilor din vest încă deliberează privind un eventual răspuns militar, scrie BBC.

LIBERTATEA.RO – Printre navele trimise înspre Siria se numără și USS Harry S Truman, alimentată nuclear, care poate transporta până la 90 de avioane de luptă. Alături de această navă, SUA au mai trimis alte patru distrugătoare și două submarine nucleare, acestea aflându-se deja în apropierea Mării Mediterane, arată Daily Mail.

Dictatorul sirian a fost reperat când pleca de la palatul prezidenţial din Damasc, acompaniat de militari ruşi. Analiştii susţin că politica siriană este acum condusă de Rusia şi Iran, iar Assad nu poate comunica cu nimeni, de teamă să nu fie localizat în locul unde se ascunde.

Rusia aşteaptă atacul SUA în Siria, motiv pentru care şi-a retras navele de război pe care le avea în portul sirian Tartus, după cum a anunțat, miercuri seara, cotidianul „Kommersant”, care se bazează pe imagini din satelit publicate de Image Satellite International.

Trump’s armada: Huge task force of 12 warships sets sail for Syria | LMT News

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  apr. 13, 2018 @ 16:45:40

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. dininimapentrutine
  apr. 14, 2018 @ 00:01:37

  E important pentru moi in acesta vreme sa veghien si sa ne rugam

 3. octavpelin
  apr. 14, 2018 @ 02:59:56

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. nanaarpy78
  apr. 15, 2018 @ 21:24:58

  In orice caz, recomand ca inainte sa preluati stiri din presa din Romania sa cautati si alte surse sa comfirme cele scrise. La noi tendinta este sa publice stiri senzationale care sa atraga cititori, mai ales ziare online ca Evenimentul zilei, Libertatea, Gandul, siteul stirile protv (astia scriu chiar titluri fara articole si cu reclame, enervant de frustrant) si digi24 o masina de manipulare si propaganda de tip sorosist.

  • rodi
   apr. 16, 2018 @ 00:16:03

   am verificat cu ce s-a raportat in presa noastra (la televiziune) dar ziarele de aici au raportat dupa EVZ si DIGI 24 care au preluat stirea din ziarele din UK Regatul Unit.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: