Florin Ianovici – Întrebări și Răspunsuri în Duminica Învierii

Florin Ianovici – Întrebări și Răspunsuri în Duminica Învierii

Exista in viata noastra momente cand alergam dupa Domnul Dumnezeu pentru ca in inima noastra exista o anumita dorinta. Petru probabil ca a alergat la mormant gandindu-se ca poate are sansa sa vorbeasca cu Domnul,  ceea ce n-a avut sansa sa vorbeasca cu Domnul Isus, pentru ca atunci cand nu te grabesti sa-ti ceri iertare astazi, s-ar putea sa fie prea tarziu maine. Si atunci cand nu-ti ceri iertare de la cei carora le-ai gresit si cei care asteptau sa-ti ceri iertare nu mai sunt printre cei vii, atunci cand ei mor, mori si tu un pic cu ei.

Poate ca Ioan, celalalt ucenic, vrea sa mai simta odata caldura si sa stea cu capul pe pieptul Domnului Isus Hristos. Sunt momente in viata cand din anumite motive alergam sa-L gasim pe Domnul Isus. Pe cei mai multi dintre noi ne aduce la biserica  nevoia de a avea pe cineva care sa poata sa ne duca viata asta. Viata s-a ingreunat si e atat de complicata  incat ai nevoie de cineva care sa te ajute sa o scoti la capat.  Indiferent care a fost motivul pentru care Petru si Ioan au alergat la mormant, s-au uitat, n-au inteles mare lucru pentru ca Domnul Dumnezeu nu e chiar atat de simplu de inteles  cum credem noi. Pe deoparte nu e nici atat de complicat cat cred unii. Dar nici atat de simplu pe cat cred altii. O simpla bataie pe umar, Domnul te iubeste. Aceasta nu-i credinta. Si s-au dus de la mormant.

Uneori vii la biserica si ai o asteptare, o dorinta. FIe vrei sa-ti racoresti sufletul, fie vrei sa pui povara la picioarele lui Dumnezeu, fie ca ai o asteptare plina de lumina si vrei o mangaiere si o revarsare a dragostei. Cert este ca au intrat in mormant  si n-au primit nimic din ceea ce s-au asteptat sa primeasca pentru ca n-au inteles  si pentru ca au facut unul dintre lucrurile care cei mai multi dintre noi le facem. Ne grabim…

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: