PSD vrea să organizeze la București un miting cu 1 milion de oameni, pentru familia tradițională

Liderul PSD i-a anunțat pe șefii de organizații că la mijlocul lunii mai, cel mai probabil în data de 19, vrea să strângă în București un milion de oameni la un miting de susținere a familiei tradiționale, dar și pentru organizarea referendumului pentru definerea căsătoriei că uniunea dintre un bărbat și o femeie, nu între „soți”, așa cum prevede acum legea fundamentală.
„Vreau să organizăm acest miting și am luat și azi decizia pentru a nu mai exista vreun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect.”, a spus Liviu Dragnea, președinte PSD:
Decizia a fost votată în unanimitate, iar în cel mult o săptămână cei din PSD trebuie să stabilească și detaliile evenimentului.
SURSA – ACTIVENEWS
Deputat Daniel Gheorghe – Liviu Dragnea încearcă sa confiște politic o temă identitara, o temă a societății civile românești : Referendumul pentru Familie. Din păcate, contestarea absurdă de către senatorii USR și, o spun cu părere de rău, de către unii senatori PNL, nu neapărat mulți numeric, a legii tehnice care vizează organizarea referendumurilor constituționale, lege separată de cea constituțional, dar implicit accesorie, permit PSD să suprapună tematica electorală peste un referendum absolut legitim. Majoritatea oamenilor din PNL, inclusiv parlamentarii, susțin categoric acest referendum esențial și nu vor da curs aruncării într-o cursă în care să respingă acest referendum pentru simplul motiv că PSD s-a făcut, pe ezitările celorlalți, o portavoce a acestui act constituțional. Așadar, Liviu Dragnea va fi privat de plăcerea de a vedea cum opoziția sare împotriva Referendumului pentru Familie, categoric nu se va întâmpla așa ceva! Ba mai mult, cer conducerii PNL să reafirme susținerea noastră pentru Referendum și chiar, vorba cuiva, as propune PSD ca o mare adunare publică de susținere a acestui act fundamental să reunească de la stânga la dreapta toate grupurile politice interese de susținerea sa. Fac apel la reprezentanții puterii actuale să nu târască o temă fundamentală care ne unește pe toți, indiferent de alegerile politice, în noroiul politicianismului și al oportunismul electoral gol de sens și fără durabilitate! Împreună pentru Referendum, întreaga clasă politică responsabilă din România!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: