E OFICIAL: România își mută ambasada la Ierusalim!

Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, care spune că acest gest al României are o valoare simbolică.
„Acum ceva timp eu am spus că, din punctul meu de vedere, și România, după anunțul administrației americane, trebuie să-și mute ambasada din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. (…) Ieri, într-adevăr, informația a ieșit, Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Poate părea un lucru puțin important. Are o valoare simbolică uriașă acest gest al nostru, în primul rând o valoare simbolică pentru un stat care are o influență nemaipomenit de mare în lume, un stat, Israelul, cu care noi avem relații speciale de foarte mulți ani, un stat în care sunt peste 500.000 de români care trăiesc acolo, are o valoare foarte mare pentru administrația americană”, a afirmat Dragnea, la Antena 3.
„Mutarea ambasadei la Ierusalim poate și cred că va aduce niște beneficii pe termen scurt, mediu și lung foarte mari pentru România și trebuie să folosim această șansă uriașă și această oportunitate uriașă”, a adăugat Dragnea.
CONTINUARE – https://www.activenews.ro/stiri/Romania-isi-muta-ambasada-la-Ierusalim-150419

Cititi – E OFICIAL: România își mută ambasada la Ierusalim!

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  apr. 20, 2018 @ 02:54:16

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. nanaarpy78
  apr. 20, 2018 @ 04:53:44

  Sunt bulversat. O fi niste miscari politice din partea PSD???? In momentul de fata ei sunt cei ce fac miscari ce priveste familia, apoi recunoadterea Ierusalimului…Cu atat mai mult liberalii si Iohannis sunt o dezamagire pt mine!

 3. dininimapentrutine
  apr. 20, 2018 @ 07:20:22

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: