Pilotul care a salvat 144 de pasageri aterizând de la 10.000 de metri, după ce un motor al avionului a explodat, este o femeie creștină

TRAD. AGNUS DEI – CHARISMA MAGAZINE

Piloteasa care a aterizat la siguranță un avion al companiei Southwest Airlines, al căruia unul din motoare a explodat, marți, a obținut prima sa experiență de zbor în Marina US, unde a aterizat pe portavioane, avioanele de luptă F-18 la 150 de mile pe oră.

Tammie Jo Shults, în vârstă de 56 de ani, și-a dovedit aptitudinile însușite în marină, când unul dintre cele două motoare de pe Boeing 737-700 a explodat și s-a desprins, marți, în timpul unei curse de zbor, la 32.000 de picioare înălțime, forțând-o să efectueze o coborâre rapidă către Aeroportul Internațional Philadelphia.

Explozia a omorât un pasager și aproape a smuls un altul printr-o fereastră spartă a avionului.
Una dintre primele femei pilotese de avioane de luptă din Marina SUA, Shults, a spus calm controlului traficului aerian că o parte din avionul ei lipsea și avea nevoie de ambulanțe pe pistă.
„Deci avem o parte din aeronavă dispărută, așa că va trebui să încetinez putin”, a spus Shults unui controlor de traffic.

Mulți dintre cei 144 de pasageri i-au oferit laude pe mass-media sociale, după ce Shults le-a mulțumit pentru vitejia lor, în timp ce au părăsit avionul.
„Piloteasa Tammy Jo a fost atât de uimitoare! Ea ne-a aterizat la siguranță în Philly”, a declarat Amanda Bourman pe Instagram. „Dumnezeu a trimis îngerii să ne supravegheze. De fapt, am auzit pe cineva spunând că există un Dumnezeu!”

Pasagerii au identificat-o pe Shults că a fost pilotul avionului. Southwest Airlines a refuzat să numească echipajul zborului 1380, iar Shults nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii.
Autoritățile au declarat că echipajul a făcut ceea ce a fost instruit să facă în asemenea situații.
„Sunt în simulator și practică coborâri de urgență … și pierd un motor … Ei au făcut treaba pe care piloții profesioniști ai companiilor aeriene s-au antrenat să o facă”, a declarat președintele Consiliului pentru Securitatea Transporturilor, Robert Sumwalt, reporterilor.

,,Dumnezeu a trimis pe Îngerii Săi „

Shults nu ar fi putut deveni pilot dacă nu ar fi fost atât de hotărâtă să zboare de la o vârstă fragedă.
Ea este citată pe blogul avionului de luptă, F-16.net, spunând că a încercat să participe la o zi de recrutare pentru carieră în aviație, când era la liceu, dar a fost informată că nu acceptă fete.

Un nativ din New Mexico, nu a pierdut niciodată dorința de a zbura și, după ce a studiat medicina în Kansas, a depus o aplicație Forțelor Aeriene. Aceștia nu au lăsat-o să ia testul pentru a deveni pilot, dar armata americană (US Navy) i-a dat voie.

Ea a fost una dintre primele pilotese F-18 și a devenit instructoare înainte de a părăsi marina în 1993, după care s-a atașat companiei Southwest Airlines.

O creștină, care este căsătorită cu un alt pilot și are doi copii, Shults a spus că șezând în scaunul căpitanului i-a oferit „ocazia de a mărturisi pe Hristos în aproape orice zbor”.
Bourman a fost printre pasagerii care au spus că au fost salvați printr-o intervenție divină.
„Dumnezeu și-a trimis îngerii să vegheze asupra noastră„, a spus ea.

 

 

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  apr. 21, 2018 @ 02:44:13

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. rodi
  apr. 21, 2018 @ 09:48:53

  nota ed. pentru ca am fost intrebati de folosul cuvantului ‘piloteasa’… si aici se foloseste: ” fete de piloti de linie devin si ele pilotese “prin fortele proprii” https://www.zoso.ro/businessuri-clasa-mijloc/

 3. Trackback: Pilotul care a salvat 144 de pasageri aterizând de la 10.000 de metri, după ce un motor al avionului a explodat, este o femeie creștină! – ARMONIA MAGAZINE – USA
 4. Dorian C
  apr. 21, 2018 @ 12:04:00

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 5. Trackback: Pilotul care a salvat 144 de pasageri aterizând de la 10.000 de metri, după ce un motor al avionului a explodat, este o femeie creștină! – Revista ARMONIA – Saltmin Media
 6. Y
  apr. 23, 2018 @ 09:45:19

  Nu prea inteleg. Ce are a face ca era crestina? Eu cred ca s-a indurat Domnul de ei si nu i-a lasat sa moara in aer! Putea fi mult mai grav… dar Domnul a facut minunea ca aterizarea sa fie posibila, Domnul a dat intelepciune si pilotului (fie ca era crestina sau chiar si daca n-ar fi fost, Dumnezeu si-a aratat dragostea fata de pasageri si fata de pilot).

  Daca aterizarea asta a ajuns marturie pentru pasageri, nu pot decat sa spun: SLAVA DOMNULUI! Domnul sa-i cerceteze pe pasageri si sa nu ramana doar cu marturia… (si sa nu faca nimic) ci sa gaseasca viata vesnica, predandu-se Domnului Isus! De fapt acesta este adevaratul castig!…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: