Florin Ianovici la A7TV – SECRETELE UNEI VIEȚI MULȚUMITOARE

ȘTIREA CEA BUNĂ – Cornel Dărvășan, Florin Ianovici, păstor, Biserica Creștină RENOVATIO, București – CUM SĂ AI O INIMĂ MULȚUMITOARE? 

Era odată o fetiță care deși a crescut în mai multe cămine, era în fiecare zi fericită și mulțumită. Doamna la care stătea o supunea la tot felul de insulte, fetița era plină de senin și nimic nu-i putea tulbura liniștea. Într-o zi, când doamna o certa pentru nimicuri, ea, ieși afară, și l-a observat pe un bătrân gârbovit care ținea în mână o foarfecă de tuns arbuștii. Bătrânul stătea îndoit cu foarfeca în mână și tundea niște arbuști ornamentali. Fetița s-a apropiat și i-a zis:
– Ar trebui să fii mulțumitor pentru spatele tău încovoiat!
– Cum așa? A răspuns bătrânul ridicând sprâncenele.
– Nici nu trebuie să te mai apleci când tunzi arbuștii, răspunse surâzător fetița și plecă mai departe! Câți dintre noi avem un astfel de stil de a gândi? Câți dintre noi reușim să fim mulțumitori în viața noastră? Câți suntem frustrați în fiecare zi pentru chestiuni nesemnificative? Care este secretul unei inimi mulțumitoare? În această seară de la ora 21 în direct la emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ, pe www.a7tv.ro, pe facebook și pe youtube, împreună cu noi va fi pastorul Florin Ianovici, de la Biserica Creștină Renovatio și vom discuta despre SECRETELE UNEI VIEȚI MULȚUMITOARE. 

VIDEO :

https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/2070959733116903/

YOUTUBE VIDEO:

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: