Iranul spune Israelului: ,,Degetele noastre sunt pe declanșator și rachetele sunt gata să fie lansate în orice moment”

TRAD. AGNUS DEI –  CHRISTIAN NEWS

Newsweek  20 aprilie 2018 – Cel de-al doilea comandant al celei mai elite forțe din Iran a avertizat Israelul împotriva mișcărilor care amenință în continuare interesul Teheranului în regiune, în special în Siria, unde Occidentul și aliații lui au vizat pozițiile guvernului sirian.

Generalul de brigadă Hossein Salami, comandantul-șef al Gărzilor Revoluționare, a declarat vineri că un război între Iran și Israel va conduce la anihilarea totală a Israelului. Avione militare israeliene au atacat pozițiile Iranului și ale aliaților săi în Siria, însă Salami a declarat că țara sa este acum gata să se răzbune în orice moment.

„Degetele noastre sunt pe declanșator și rachetele sunt gata să fie lansate în orice moment, si dacă vrăjmașul vrea să înceapă ceva împotriva noastră, le vom lansa”, a spus Salami unei mulțimi adunate pentru a comemora nașterea imamului Imam Hussein, potrivit agenției  semi-oficiale de știri, Mehr, din Iran.

„Am învățat metode de anihilare a dușmanilor noștri”, a adăugat el. „Putem lovi interesele vitale ale inamicilor nostri oriunde dorim”.

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: