Daniel Cristian Florea – Asociatia Internationala a Preotilor Convertiti sustine proiectul de mutare a ambasadei Romaniei din Israel,de la Tel Aviv la Ierusalim.

Asociatia Internationala a Preotilor Convertiti sustine proiectul de mutare a ambasadei Romaniei din Israel,de la Tel Aviv la Ierusalim.

1. Ierusalim, cetatea mea tot sufletul-mi suspină
Când oare când te voi vedea, când oare-ntine voi intra?
Să cânt in mântuirea Ta pe marea cristalină.

2. Ierusalim sfânt dor nestins ce dulce va fi în tine
Când lungul zbucium va fi-nvins când țelul drag va fi atins
Iar plânsul șters, uitat și stins și zilele senine.

,,România își mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim”. Guvernul a aprobat un MEMORANDUM dupa ce președintele american Donald Trump anunța în decembrie 2017 că Statele Unite recunosc Ierusalimul drept capitală a statului Israel și că va muta acolo ambasada SUA.
„Preşedinții americani au refuzat să mute Ambasada Statelor Unite la Ierusalim şi să îl recunoască drept capitală a Israelului, considerând că amânările vor contribui la avansarea procesului de pace. După 20 de ani, constat că nu ne apropiem de obţinerea păcii.
Am decis că este timpul să recunoaștem Ierusalimul drept Capitală a Israelului. Consider că această decizie este atât în interesul Statelor Unite ale Americii, cât și în interesul Israelului și ca va face bine procesului de pace israeliano-palestinian. Este o țară liberă și democratică, ce are dreptul să-și aleagă singură capitala.
Ierusalimul nu este doar centrul a trei religii, ci și capitala uneia dintre cele mai importante democrații a Lumii.
Nu este nici mai mult nici mai puțin decât a recunoaște o realitate. Am cerut Departamentului de Stat să înceapă procedurile pentru mutarea ambasadei Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim”, declara Trump.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 26, 2018 @ 03:22:43

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: