A decedat prima doamnă care a pus familia și credința pe primul loc

 

Într-o scrisoare adresată Facultății Smith unde a studiat, înainte să moară, Bush a scris: „Sunt încă bătrână și îndrăgostită.” În interviurile pentru Club 700 a încurajat cuplurile tinere să pună familia pe primul loc.

A decedat prima doamnă care a pus familia și credința pe primul loc

Barbara Bush a fost mama unui președinte american și soția unui alt președinte. Ea a murit săptămâna trecută, la vârsta de 92 de ani. Așa cum ne va spune Jenifer Wishon, pentru doamna Bush familia a avut întâietate.

Barbara Bush, a fost bunica Americii, matroana dinastiei Bush și a doua femeie în istorie care a fost atât mamă, cât și soție a doi președinți ai SUA. A fost o femeie sinceră, cunoscută pentru colierele ei cu perle, istețimea ei și dragostea ei pentru familie. Soțul o alinta spunându-i vulpiță cu păr cărunt.
„Cred că am avut cea mai norocoasă viață din lume. Viața mea a fost considerabil de ușoară pentru că am împărțit-o cu George Bush.” a spus femeia.

Într-un interviu realizat în 1992 de Terry Meeuwse de la CBN, Bush a explicat de ce a fost familia ei așa de deosebită.
„Toată familia se așeza la masă de trei ori pe zi. Cred că nu este ceva ușor de obținut.” a spus ea.
Barbara Pierce s-a născut în data de 8 iunie 1925 și a crescut într-o suburbie din New York. La vârsta de 16 ani și-a cunoscut viitorul soț la un dans. Cuplul a avut șase copii și, împreună, au îndurat moartea fiicei lor Robin care a pierdut lupta cu leucemiei la numai 3 ani.
„La fel ca George Bush, cred mult în Dumnezeu. Asta ne-a ajutat mult.” a spus femeia.

Bush a fost o față cunoscută la Washington timp de un deceniu, fiind a doua doamnă, în timp ce soții Reagan au locuit la Casa Albă înainte de a se muta ea acolo. În calitate de primă doamnă, a contribuit la răspândirea educației în rândul copiilor și a părinților, deoarece a fost convinsă că educația poate rezolva multe dintre problemele societății. Într-o scrisoare adresată Facultății Smith unde a studiat, înainte să moară, Bush a scris: „Sunt încă bătrână și îndrăgostită.” A fost o primă doamnă populară și a fost lăudată de mulți până la sfârșit pentru că a ales îngrijire medicală la domiciliu care i-a permis să se bucure de familie în ultimele zile. În interviurile pentru Club 700 a încurajat cuplurile tinere să pună familia pe primul loc.
„Cred că este frumos să ne rugăm împreună, să spui copiilor tăi că îi iubești. Recunosc că eu nu am crescut într-o familie în care am spus că ne iubim. Noi am fost mai rigizi, însă, acum nu mă reține nimic să le spun oamenilor că îi iubesc.” a mai spus ea.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 719 – 29 aprilie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  apr. 27, 2018 @ 03:06:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. K
  apr. 30, 2018 @ 11:07:55

  Cum ramane cu participarea ambelor generatii ale familiei Bush la „bohemian grove”?? Ce valori aparau acolo, tot valorile crestine si familia? Bohemian grove este un ritual masonic de sacrifiu uman prin incendiere!! Crestinii nu participa la astfel de lucruri ci le condamna!

  • rodi
   apr. 30, 2018 @ 14:12:09

   nu am vazut asa ceva in articolele publicate de surse credibile. Nu incepem cu teorii si conspiratii. ac sunt destule probleme a care avem dovezi sigure.

 3. K
  apr. 30, 2018 @ 11:09:17

  Cautati pe Google „Bush bohemian grove”…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: