CE ZICETI? E INCREDIBIL: FACEBOOK A DECIS SA INCHIDA PAGINA PRODOCENS MEDIA

UPDATE – 27 aprilie 15:30 – 

Dragi prieteni,

Dupa contestaţia făcută către Facebook pagina Prodocens Media a fost redechisă la fel fără nici o explicaţie. Vă mulţumesc nespus pentru suportul şi încurajarile dvs!

Nu am mai văzut de multă vreme o asemenea mobilizare şi luări de poziţie în susţinerea Prodocens Media şi mai ales a valorilor pe care noi ni le-am asumat să le apăram şi să le promovam!

Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!

Cătălin Vasile
Presedinte Asociaƫia Prodocens Media
FACEBOOK A DECIS SA INCHIDA PAGINA PRODOCENS MEDIA Stimaƫi prieteni, Ȋncepând din această dimineaƫă Facebook a decis sa inchidă pagina Prodocens media fără nici un avertisment Cu siguranƫă activităƫile noastre prin care apărăm şi promovăm valorile creştine şi mai ales implicarea noastră în Coalitia pentru Familie a deranjat elita progresistă şi mai ales pe activiştii LGBT. Ȋn cei 3 ani de existentă a Asociatiei Prodocens Media ne-am străduit să ducem mai departe valorile pe care le-am primit de la parinƫii noştri şi mai mult de atât am dorit să ducem mesajul Evangheliei până la marginile pamântului şi în mare măsura am şi reusit. Vă multumesc tuturor celor aproximativ 27000 de fani ai paginii Prodocens media şi de asemenea celor care de-a lungul timpului ne-aƫi apreciat si ne-aƫi încurajat. Vă rog daƫi mai departe mesajul acesta impreuna cu multumirile mele tuturor ce sunt alături de noi.
Cu stimă, Cătălin Vasile
Presedinte Asociaƫia Prodocens Media

Imagine

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  apr. 27, 2018 @ 02:29:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Dorian C
  apr. 27, 2018 @ 06:27:02

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 3. Trackback: UPDATE – pagina Prodocens Media a fost redechisă de Facebook | agnus dei - english + romanian blog
 4. SCT
  apr. 30, 2018 @ 09:47:37

  Am citit acum pe pagina faptul ca a fost redeschisa dupa contestatie. Imi cer scuze pentru primul mesaj. Este bine, totusi, ca sa se specifice si aceasta informatie (daca nu s-a facut deja). Multumesc! Domnul sa va binecuvanteze! Sper sa stergeti comentariile, pentru ca nu isi mai au rostul.

  • rodi
   apr. 30, 2018 @ 12:10:23

   da, am adaugat update imediat ce am fost informati de Prodocens Media ca s-a remediat situatia. Nici o problema cu celelalte comentarii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: