Lupta spirituală a unui musulman înainte de a se converti la creștinism

Conform ultimului recensământ, sunt mai bine de 600.000 de musulmani în Australia. Astfel, islamul a devenit cea mai populară și răspândită religie necreștină din țară. În timp ce islamizarea extremistă reprezintă o amenințare pentru societatea australiană, unii musulmani au decis să își părăsească religia, pentru a accepta creștinismul.

Lupta spirituală a unui musulman înainte de a se converti la creștinism

Persoana pe care urmează să o cunoașteți a fost, cândva, un musulman care a vrut să Îl cunoască mai bine pe Dumnezeu. Din nefericire, în timpul căutării sale, a ajuns în locuri foarte întunecate și a avut parte de experiențe înfricoșătoare. După ce L-a cunoscut pe Isus, a fost izbăvit de puterile întunericului.

Conform ultimului recensământ, sunt mai bine de 600.000 de musulmani în Australia. Astfel, islamul a devenit cea mai populară și răspândită religie necreștină din țară. În timp ce islamizarea extremistă reprezintă o amenințare pentru societatea australiană, unii musulmani au decis să își părăsească religia, pentru a accepta creștinismul. Auzim multe întâmplări despre musulmani din întreaga lume care se convertesc la creștinism prin vise și viziuni. În Australia am întâlnit un bărbat musulman a cărui familie a fost chinuită de diavol până când el a avut parte de o întâlnire supranaturală cu Isus. Ismail este un turc musulman. El a emigrat în Australia la vârsta de 19 ani. Deși practica islamul, el se considera un musulman moderat pentru că a avut mereu întrebări legate Dumnezeu și islam.
„Am vrut să Îl cunosc pe Dumnezeu. Am vrut să aflu mai mult despre sferele spirituale. Am vrut să știu dacă vrăjitoria vine de la Dumnezeu sau de la diavol.” a spsu Ismail.

În căutarea de răspunsuri, s-a implicat în domeniul ocultului, fără să fi știut că va da de duhuri demonice. El a întâlnit un turc musulman care a invocat duhuri folosind tableta Ouija și ceașca de cafea. Ismail a continuat această activitate care implica lumea duhurilor până când manifestările diavolului au devenit tot mai înspăimântătoare.
„Fiecare și-a făcut o cafea. Am amestecat cafeaua. M-am uitat la ceașca de cafea și am văzut această creatură în cafea. Am văzut viață pe cafea. Această creatură se uitat la mine, în spatele meu, pe perdea. Au fost niște creaturi care au fost pe jumătate umane, pe jumătate asemenea unor lilieci demonici. Aveau gheare lungi și când au dat din aripi, a ieșit fum din ele. În ultima zi, când am părăsit casa lui, mi-a spus că două dintre ele merg cu mine.” a spus fostul musulman.

Timp de patru ani, cei doi fii ai lui Ismail au fost chinuiți de diavol.
„Făceau desene cu fețe înspăimântătoare cu ochi roșii. Îmi spuneau că au mers la ei și au scuturat patul în care dormea unul dintre copii. Dădea cu pumnul. Era întins pe pat și striga. Timp de 15-20 de minute nu l-am putut trezi. L-am întins pe podea și m-am întrebat ce se întâmplă. Nu am reușit să îl trezesc. M-am speriat.” a precizat Ismail.

Fiind frustrat, a căutat ajutorul prietenului său creștin iranian care l-a invitat la un studiu biblic. Aici, el și-a predat viața lui Isus.
„Am văzut această siluetă care și-a întins brațele spre mine. Am văzut că zâmbește. Am văzut doar o lumină puternică. A fost uimitor. M-am îndrăgostit de El. Așa m-am convertit.” a povestit el.
Pastorul i-a spus lui Ismail să se roage timp de două săptămâni și să le ordone demonilor să plece din casa lui.
„Mă rugam și spuneam: «În numele lui Isus Hristos, nu aveți nicio autoritate aici. Demonilor, plecați, în numele lui Isus!»” a mai spus Ismail.

Copiii lor nu au mai avut coșmaruri. De atunci, Ismail a tânjit după Cuvânt și a început să citească Biblia. El a comparat învățăturile din Biblie cu învățăturile din Coran.
„În Coran, Allah nu spune că vei ajunge în ceruri. Conform Coranului, există o singură cale, acea de a deveni martir și a se implica în Jihad. Acum cunosc adevărul. Isus există așa cum existăm noi toți. El ne-a creat și numai prin sângele Său avem acces la Dumnezeu Tatăl. El este un Dumnezeu uimitor, milos, iertător.” a mai spus el.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 719 – 29 aprilie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 27, 2018 @ 02:26:14

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: