Senatul SUA aprobă numirea lui Mike Pompeo ca secretar de stat – Numirea lui Mike Pompeo ca șef al diplomației americane este o veste foarte bună pentru activiștii pro viață și pro familie

Comisia de politică externă a Senatului SUA a aprobat luni numirea lui Mike Pompeo ca secretar de stat, informează Reuters.

Numirea lui Pompeo urmează să fie confirmată de plenul Senatului, probabil săptămâna aceasta. Până la instalarea sa, secretarul de stat adjunct John Sullivan asigură conducerea interimară a diplomaţiei americane.

Pentru Site-ul LifeSiteNews numirea lui Mike Pompeo ca șef al diplomației americane este o veste foarte bună pentru activiștii pro viață și pro familie, fostul șef al CIA remarcându-se, constant, în ultimii ani, în susținerea dreptului la viață și în opoziție cu agenda homosexuală.
În calitate de congresman, Pompeo a susținut că viața începe din momentul concepției și se termină cu moartea naturală. Tot el a fost co-autor al  Legii Sanctității Vieții, care prevedea că „fiecare viață umană începe cu fertilizarea, clonarea sau echivalentul său funcțional, moment în care fiecare om are toate atributele și privilegiile legale și constituționale ale personalității”.
De asemenea, Pompeo a fost co-autor al unui proiect de lege care ar fi inclus copilul nenăscut în protecțiile prevăzute de Cel de-al 14-lea Amedament. În plus, a votat pentru interzicerea informării despre avort în centrele de sănătate din școli, precum și pentru interzicerea finanțării federale pentru Planned Parenthood.
Opozant al activismului LGBT, Pompeo a susținut în mod constant percepția tradițională privind căsătoria. Fostul șef al CIA s-a opus abrogării politicii „Nu întreba, nu spune”, referitoare la militarii homosexuali.
Afla mai mult – Noul ministru de Externe al SUA, Mike Pompeo, un constant susținător al familiei și al vieții copilului nenăscut
Cititi – ISRAEL – Trump și Mike Pompeo. Mai mult control politic asupra diplomației.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 27, 2018 @ 03:08:11

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: