Atac împotriva creștinilor din Pakistan

Foto VOANews – A man comforts a Christian woman who lost her husband in a deadly shooting incident, outside a hospital in Quetta, Pakistan, April 15, 2018.

În Quetta, Pakistan, a avut loc un atac terorist împotriva creștinilor și a fost revendicat de Statul Islamic. Atacul a avut loc duminica și a devastat comunitatea creștină din oraș. Oamenii plecau de la biserică, când teroriștii au trecut pe lângă ei cu o mașină și au deschis focul. Conform unor martori, i-au auzit pe teroriștii care au strigat: „Allahu Akbar”. Un lider creștin ne avertizează că Pakistanul a devenit mai periculos ca niciodată pentru cei care nu sunt musulmani.

Aceasta este o țară care s-a scufundat într-o ideologie islamică extremistă. Nimic nu poate schimba mentalitatea lor, cu excepția unor măsuri radicale, precum sancțiunile internaționale. Nu cred că Pakistanul a fost vreodată un loc atât de periculos pentru minorități.

Din nefericire, violențele continuă. De Paște, patru membri ai unei familii creștine au fost uciși de teroriști islamici, tot în Quetta.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 719 – 29 aprilie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: