Demontarea unei manipulări: „Sondajul” Fundației Friedrich Ebert despre credința românilor NU e sondaj, ci compilație și nu e de rău pentru susținătorii Referendumului pentru Familie

FOTO AGNUS DEI Biblia este adevarata Noi credem in Sfintele Scripturi pancarde signs

FOTO AGNUS DEI

„Aproape toți românii (95%) cred în Dumnezeu, 21% afirmă că merg săptămânal la biserică, iar 27% consideră necesară organizarea unui referendum pentru definirea constituțională a familiei, relevă un sondaj realizat de Fundația Friedrich Ebert (FES) România”, a fost fraza preluată de mai toată presa din România, joi, 26 aprilie.
În realitate, însă, nu a fost un sondaj, ci mai multe. Și nu au fost ale FES, ci ale altora.. Infograficul (Foto jos) afișat de către FES prezintă de fapt niște cifre compilate din mai multe cercetări sociologice: Cult Research, septembrie 2017, Curs ianuarie 2018, Pew Research Center 2017 și recensământul național 2011.
Din păcate, ceea ce scria cu litere mici a fost omis sau nu a fost văzut de către redactorii Agerpres care au propagat știrea. Tot din păcate, nu este explicată nici metodologia prin care s-au compilat respectivele cifre, iar în loc de o biserică ortodoxă, infograficul prezintă desenul uneia protestante.
De altfel, inclusiv modul în care sunt compilate datele pe care pe care prezintă FES, ridică suspiciuni. Astfel, sondajul CURS citat de către FES prezintă cifre devastatoare pentru susținătorii activismului LGBT în România. Spicuim câteva:
Peste 90% dintre români privesc căsătoria drept uniune între femeie și bărbat cu scopul de a procrea, crește și educa copii;
83% dintre români au spus că sunt împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de același sex.
65% dintre români sunt împotriva legalizării parteneriatelor civile
87% dintre români resping adopția de copii din partea homosexualilor
80% dintre români cred că Legalizarea căsătoriei între persoane de același sex va avea efecte nedorite, pe termen lung, asupra moralei societății.
83% dintre români se declară împotriva educației sexuale în școli
Afla mai mult – ACTIVE NEWS

Un comentariu (+add yours?)

  1. Dorian C
    apr. 28, 2018 @ 05:57:55

    A republicat asta pe Christ4roMedia.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: