William Graham, nepotul lui Billy Graham, vrea să continue slujirea bunicului său

TRAD. AGNUS DEI – SURSA CHRISTIAN HEADLINES

William Graham, nepotul lui Billy Graham, spune că va continua slujirea bunicului său și va predica „ca și cum Hristos se va reîntoarce în timpul zilelor noastre”.

Potrivit publicației The Christian Post, Graham a spus că mesajul bunicului său este încă necesar.

Wiliam Graham este cel mai mare fiu al lui Franklin Graham, fiul lui Billy Graham. De asemenea, este vicepreședinte al Asociației Evanghelice Billy Graham.

„Când te urci acolo și predici Cuvântul lui Dumnezeu, Cuvântul lui Dumnezeu face restul”, a spus el, adăugând că oamenii „încă mai caută aceleași lucruri în viață”.

„Evanghelia transcende cultura, transcende limbajul, transcende politica”, a spus el.

Graham a spus că nu încearcă să fie „următorul Billy Graham”, dar vrea să aibă aceeași „îndrăzneală” ca a bunicului său.

 ,,Nu a ținut nimic înapoi,  a spus Will Graham. „Mereu am fost îndrăzneț, cred eu, dar când îl studiezi pe bunicul meu, vei observa că el a avansat la un alt nivel mai ridicat”

„Trebuie să predicăm ca și cum Hristos se va reîntoarce în timpul vietilor noastre”, a spus el. – Ar putea fi in orice minut, ești gata?

Billy Graham a murit la 21 februarie. William Graham spune că lucrarea bunicului său va continua să fie „la loc de frunte, spre a conduce pe oameni la Hristos”.

„Suntem acum pe vârful aisbergului unor lucruri mari care au deja loc”, a spus William Graham. „Nu știu ce va aduce viitorul, dar vrem să fim în mijlocul lui, spunând oamenilor despre Isus Hristos”.

William a preluat rolul bunicului său în filmul ,Neîntreruptă: Calea spre răscumpărare”. Filmul se concentrează în jurul vieții lui Louis „Louie” Zamperini, care a fost un locotenent major în forțele aeriene ale armatei și a fost ținut captiv ca prizonier de război în primul război mondial.

După ce a fost torturat de japonezi, Zamperini sa luptat cu PTSD și cu alcoolismul. În 1949, el l-a întâlnit-o pe Billy Graham la o cruciadă din California.

„Ca și tatăl și bunicul meu înaintea mea, sunt binecuvântat că am reușit să răspund unuei chemari la evanghelizare”, a spus el la începutul acestui an, potrivit CBN. „Dar știind cum a folosit Dumnezeu pe Billy Graham în viața lui Louie Zamperini, nu am putut să trec peste ocazia de al portretiza în această poveste inspirată”.

„Neîntreruptă: Calea spre răscumpărare” se deschide pe 5 octombrie.

 

 

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 28, 2018 @ 02:46:44

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: