Samy Tuțac: Micuțul Alfie Evans și-a luat zborul spre veșnicie lăsând în urmă o lume nebună care l-a lăsat „să moară cu demnitate”

 

Samy Tuțac: Micuțul Alfie Evans și-a luat zborul spre veșnicie lăsând în urmă o lume nebună care l-a lăsat „să moară cu demnitate”. Incompetența, aroganța și lipsa de inimă a unor mici dumnezei de cartier nu i-au mai dat nici o șansă. Nici lui, nici părinților lui, nici unor medici creștini cu inimă care ar fi dorit să-l ajute. Ce vom învăța din această tragedie și din durerea acestei familii creștine? Nimic! Vom continua să trăim în ingnoranță în timp ce un sistem totalitar tot mai perfid ne va lua drepturile și libertățile, lăsându-ne doar șansa „să murim cu demnitate…”

Photo 1: Alfie Evans
Photo 2: Un grup de infirmire din Marea Britanie înainte de începerea lucrului…acum 70 de ani.

Cititi – Ultimul UPDATE: Misiunea autorităților britanice a fost îndeplinită. Micuțul Alfie Evans a trecut la cele veșnice în această dimineață, la aproape cinci zile de când a fost deconectat de la aparate

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Civilizația care ucide: Un post-scriptum la cazul Alfie Evans | agnus dei - english + romanian blog
 2. octavpelin
  apr. 29, 2018 @ 02:50:10

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Maia
  apr. 29, 2018 @ 20:31:00

  Îngeraşul scump este în Veşnicie cu Creatorul iar criminalii iadul îi aşteaptă…

 4. Preotu Simona
  apr. 30, 2018 @ 11:03:59

  Ingeras scump acum te odihnesti in bratele Celui care te iubeste cel mai mult! Dumnezeu nu a mai permis ca acesti criminali sa iisi mai bata joc de el!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: