În urmă cu doi ani, Maria și Mihai au fost luați cu forța – pentru a doua oară, și până în ziua de azi ei încă nu știu DE CE

Maria Mihai Camelia Smicala

În urmă cu doi ani, Maria și Mihai au fost luați cu forța – pentru a doua oară, și până în ziua de azi ei încă nu știu DE CE…
Sunt o persoana sentimentala, dar chiar daca nu as fi, tot m-ar cutremura aceasta poza, stiind ca dr. Camelia Smicala nu poate sa-si stranga copiii in brate decat in vizitele care vin prea rar si se termina prea repede si cred ca i se rupe inima de fiecare data cand trebuie sa se desparteasca de Mihai si Maria. Cei cu inima buna, suflet bun, nu uitati sa va rugati zilnic pentru familia Smicala si pnetru fiecare familie care trece prin cumplite suferinti din cauza actiunilor abuzive a statului… oriunde s-ar afla..

Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei:

În urmă cu doi ani, Maria și Mihai au fost luați cu forța – pentru a doua oară – din familia lor, și au fost plasați în două case de copii diferite. După doi ani, serviciul social din Tampere încă nu a oferit o explicație copiilor, și până în ziua de azi ei încă nu știu DE CE sunt obligați să trăiască în altă parte decât acasă. Timp de doi ani dorința copiilor de a se întoarce la familia lor a fost în mod constant ignorată, ceea ce constituie o dovadă în plus că serviciul social nu este interesat de sentimentele, nevoile și starea copiilor, ci de alte lucruri care nu au nicio legătură cu interesul lor superior.
Din fericire, regula confidențialității impusă de serviciul de protectie a copilului cu scopul de a masca trista realitate – a fost spartă, iar adevărul a ieșit la suprafață.
…………………..
Two years ago, Maria and Mihai were taken for the second time from their family, and were placed in two different children’s homes. Two years later, the Tampere social service (called Lastensuojelu) has not yet provided an explanation to the children, and to this day they still do not know WHY they are forced to live elsewhere than home. For two years the children’s desire to return to their family was constantly ignored, wich is further proof that the social service is not interested in children’s feelings, needs, and state, but other things that have nothing to do with children’s best interests.
Fortunately, the privacy rule imposed by the Child Protection Service in order to mask the sad reality – has been broken, and the truth has come to light.

#tampere #finland #lastensuojelu #childabuse #huo#thehappiestnationintheworld #MariaJalaskoski #MihaiJalaskoski#DrCameliaSmicala

Dear Jesus, we beseech you to free these children to live their childhood and adolescence with their mother, not in an institution.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 30, 2018 @ 01:36:01

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: