Tânăra DeEbony Groves de 21 de ani, împușcată în restaurantul Waffle House din Tennessee a murit cântând ,,Isus mă iubește”

Deebony Groves died singing Gospel songs in Waffle House Tennesse

TRAD. AGNUS DEI – CNN NEWS

(CNN) O femeie tânără ucisă într-un atac armat la unul din lanțul de restaurant, Waffle House din Tennessee, a murit cântând (din) Cântările Evangheliei, a declarat sâmbătă Directorul Executiv (CEO) al lanțului restaurantului.

Vorbind la înmormântarea lui DeEbony Groves de 21 de ani, Walt Ehmer a povestit ce i-a spus un supraviețuitor că s-a întâmplat înainte de atacul din dis-de-dimineața zilei de 22 aprilie. Groves și prietena ei au cântat cântări de evanghelie (gospel music), a spus lui Ehmer, supraviețuitorul atacului.

„Am mers și ne-am întâlnit ​​cu supraviețuitorii acelui atac și ei au vorbit despre oamenii care erau în restaurant înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat și ei și-au amintit în mod special de fiica dumneavoastră„, a spus Ehmer plângând.
„Și ei au vorbit despre fiica dumneavoastră și prietena ei a spus că ele cântau  cântări creștine. Toți cântau și se bucurau unul pe celălalt a spus ea: ,,Ultimul lucru pe care mi-l amintesc că l-a spus, a fost, intonând ,,Isus Mă iubește „.

Cuvintele lui au fost întâmpinate cu aplauze și cu Aleluia.
Ehmer a oferit, de asemenea, cuvinte de sprijin și de confort prietenilor și familiei prezente la înmormântare.
„Veți trece prin asta biruitori pentru că știu că, uitându-mă la voi, vă văd că sunteți o comunitate foarte puternică, plină de credință”, le-a spus el.

Groves, un senior la Universitatea Belmont, a plecat în oraș cu surorile sale de la sororitatea Delta Sigma Theta, înainte de a merge la Waffle House, potrivit filialei CNN, WKRN-TV. Ea și Akilah DaSilva, în vârstă de 23 de ani, au fost uciși în interiorul restaurantului, după ce individul înarmat a scos de la el, o pușcă de stilul asalt.

„Tot ce vă pot spune este că familia noastră de la Waffle House simte durerea pentru voi , și suferă împreună cu dumneavoastră”, a spus Ehmer.
Angajatul restaurantului
Waffle House, Taurean C. Sanderlin și clientul Joe R. Perez au fost împușcați și uciși în afara restaurantului.

Ucigașul, Travis Reinking este invinuit de patru conturi de omucidere criminală. El se confruntă, de asemenea, cu patru conturi de încercări de a ucide și de  posesiune ilegală de arme în comiterea unei infracțiuni violente.

 


Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: