”CRIMINALI”, ÎN HALATE ALBE!

”CRIMINALI”, ÎN HALATE ALBE!

Alfie ar fi împlinit 2 ani pe 9 mai… Asta, dacă niște ”criminali în halate albe” în cârdășie cu un stat vrăjit de ideologia neo-marxismului, nu ar fi hotărât că trebuie să-i ia micuțului copil dreptul la viață.

Da, Alfie Evans, din Liverpool – Marea Britanie, a fost internat într-un spital fiindcă a fost diagnosticat cu o boală neurologică rară. După aproape un an și jumătate doctorii și judecătorii au decis că este ”în interesul copilului” să-l deconecteze de la aparate și să-l ucidă. În termeni spoiți cu un grețos fard ”științific”, asta se numește eutanasie. Pentru mine este, însă, crimă cu acte în regulă.

În anul 2002, Olanda a fost prima țară care a legalizat eutanasia. Descoperind parcă ”a opta minune a lumii”, rând pe rând, s-au alăturat în hora morții și alte țări precum: Belgia, Columbia, Luxemburg, Canada. Sinuciderea asistată este și ea legală în Elveția, Germania, Japonia și în mai multe state din SUA. În multe alte țări se poartă discuții intense pe tema asta, iar direcția este aceeași: crima legală!

Satan a vrut dintotdeauna să se joace de-a Dumnezeu. Acum îl ajută doctorii și reprezentanții statului. Ei știu ce este ”mai bine” pentru pacient, ei știu ”cât are dreptul să mai trăiască”, ei știu ”că nu are nicio șansă de vindecare”, ei ”cunosc viitorul” etc.

Părinții lui Alfie au luptat din răsputeri pentru el. Italia i-a oferit copilașului cetățenie și s-au oferit să-l trateze într-o clinică din peninsulă. Nimic nu a contat. ”Criminalii” au smuls copilul din brațele părinților și l-au deconectat de la aparate. Atotștiutorii au crezut că va muri imediat după deconectare. Copilul a mai trăit încă o săptămână, timp în care a respirat singur și nu a mai fost hrănit. L-au omorât prin înfometare, mai rău ca pe un câine.

Vin vremuri grele, familia este atacată din toate unghiurile posibile. Nu știu cât ne mai suportă Dumnezeu… Satanismul hitlerist nu s-a sfârșit, dimpotrivă, a renăscut. Nu știu exact ce ne va aduce viitorul, dar știu sigur 3 lucruri:

1. Trebuie să ne rugăm serios pentru lumea noastră și pentru țara noastră. Numai mila lui Dumnezeu și suveranitatea Lui ne pot salva.

2. Trebuie să nu tăcem! Să apărăm sacralitatea vieții, demnitatea umană, sacralitatea căsniciei dintre un bărbat și o femeie etc. Nu vom ”rezolva” prin asta problema, dar măcar vom încetini ritmul și amploarea dezastrului.

3. Bisericile trebuie să-și ia în serios rolul lor. Trebuie predicată Evanghelia, explicate Scripturile, prezentat costul adevărat al uceniciei, încurajată mărturia creștină! Ajunge cu banalitățile, cu spectacolele de doi bani, cu mâțâielile și penibilitățile de la amvoane și de pe scenă! Ajunge cu ”apa chioară” a sincretismului religios și a cochetării cu ”moda vremii”. Biserică, trezește-te! Societate, trezește-te!

Costel Ghioancă

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: