Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că își dorește o legislație care să combată și să elimine total discriminarea din legislație. Acesta a răspuns unei întrebări adresate de către un activist al Asociației pro-homosexualitate Accept, într-un dialog purtat la Bacău.
„Însă pentru a combate discriminarea elaborarea unei legislații specifice este doar un pas, un pas important. O să mă sfătuiesc cu colegele și cu colegii să vedem în ce măsură putem să încurajăm Parlamentul României să accepte o discuție și o legiferare pe tema eliminării discriminării. Asta se poate face relativ ușor”, a spus Iohannis.
Președintele i-a acuzat pe inițiatorii modificării Constituției în sensul protejării familiei că „inflamează societatea românească”.
„Eu cred că și în chestiunea discriminării, și în chestiunea modificării Constituției, cuvântul cel mai potrivit este toleranță. Dacă suntem toleranți nu înseamnă că vrem să fim altfel, dar vrem să-l cunoaștem pe celălalt și să încercăm să îl înțelegem. Trăim din păcate niște vremuri în care toleranța în loc să crească în societate este mai degrabă în reducere, ceea ce este foarte, foarte păcat și eu n-am văzut rolul meu în a tranșa discuția de exemplu pe Constituție, ci eu văd rolul meu în a explica societății în ansamblu că toleranța este o calitate esențială a unei societăți moderne din Europa secolului XXI, și nu altceva. Și atunci, cu siguranță într-un climat de mai bună toleranță și aceste chestiuni de eliminare a discriminării vor fi mult mai ușor de tratat”, a subliniat Klaus Iohannis la evenimentul organizat de Consiliul Tineretului din România.
Președintele României s-a poziționat fățiș de partea activiștilor homosexualității, afișându-se și dialogând cu un reprezentant al acestora. Este binecunoscut faptul că la o astfel de întâlnire nu participă decât acele persoane sau organizații care sunt agreate de Administrația Prezidențială, iar președintele știe ce va fi întrebat.
Acest lucru a fost demonstrat în trecut, atunci când studenții de la Iași au arătat că întâlnirea dintre Președinte și „reprezentanții” acestora a fost un simulacru: Au participat doar studenți agreați de conducerile universitare și membri ai PNL.
Momentul ales de președinte pentru întâlnirea și afișarea cu reprezentanții activiștilor LGBT este semnificativ: el vine la puțin timp după ce Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru modificarea Constituției, afirmase în Evenimentul Zilei că președintele Iohannis a refuzat orice întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Familie.

Până acum, președintele a afirmat că inițiatorii riscă să cadă în „fanatism religios” sau că luna mai 2017 – la aproape doi ani de la declanșarea inițiativei! -, nu este potrivită pentru desfășurarea consultării populare.

De asemenea, șeful statului a blocat legea organizării referendumurilor de două ori: o dată prin retrimiterea actului în Parlament pentru revizuire și apoi prin refuzul de a-l promulga și sesizarea depusă la CCR.

SURSA – ACTIVE NEWS

5 comentarii (+add yours?)

 1. supravietuireaz
  apr. 30, 2018 @ 12:24:43

  Si vestul a fost tolerant si uite ce pateste acum.

 2. Dorian C
  apr. 30, 2018 @ 12:36:27

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 3. dininimapentrutine
  apr. 30, 2018 @ 12:45:44

  A republicat asta pe Ciprian Barsan și a comentat:
  Domnul Presedinte incalca voit Valorile Crestine! S-a “llegat” de evrei, am fost numiți famatici.. Oare ce urmează?

 4. Aurel mihet
  apr. 30, 2018 @ 15:54:19

  Am citit cu atentie articolul DL.Presedinte in care dinsul pune accest pe TOLERANTA ,dar trebuie stiut ca nu in toate lucrurile se poate aplica aceasta toleranta,mai ales acolo unde BIBLIA nu acepta acest lucrul .Pentru LGBT din punct de vedere BIBLIC ,Dumnezeu are porunci clare in legatura cu aceasta practica peste care nimeni nu are voie sa treaca , orice incercare de toleranta inseamna o suprapunere peste Dumnezeu si Cuvintul sau si nu va raminea fara urmari Aceasta practica vinovata scarboasa ,ne este descrisa la levetic 20..13 Daca un barbat se culca cu un alt barbat asa cum se culca cineva cu o femeie,amindoi au facut in lucru scarbos;sa fie pedepsiti cu moartea… Acelas lucru mai este mentionat si la Romani 1.26,27 ; 1 Corinteni 6.9,10 ; Apocalipsa 21. 8 etc. Daca Dumnezeu interzice aceasta practica scarboasa ,Cine esti tu ( indiferent de pozitia pe care o ai ) ca sa treci peste porunca lui Dumnezeu si sa tolerezi ceea ce Dumnezeu interzice . NU EXISTA TOLERANTA LA PACAT ? . Romani 6.23. Fiindca plata pacatului este moartea … fara nici o toleranta din partea lui Dumnezeu ,ci doar iertarea prin pocainta si credinta ,in Numele Domnului Isus In al doilea rind ,nu vad cum DL. Presedinte, numeste ” Fanatism religios ” opozitia crestinilor ,atunci cand ei potrivit BIBLEI se impotrivesc acestui pacat ,scarbos ( asa cum il numeste Dumnezeu ) si condamna aceasta practica. DL Presedinte ii numeste „fanatici religiosi” De ce sint „fanatici religiosi”,fiindca respecta Cuvintul lui DUMNEZEU in ce priveste pacatul in mod general si LGBT in mod special si nu al oanenilor ? Ori ascultarea de Dumnezeu se poate numi „fanatism religios ? Exista o baza Biblica in acest sens ? As recomanda DL. PRESEDINTE, fapt ca face parte dintr’o congregati de prestigiu ( LUTERANA ) sa citeasca Cuvintul lui Dumnezeu si sa asculte ce spune Dumnezeu si nu numai ce spun oameni ( cei dela Uniunea Europeana ,Nato etc.) GOD BLESS ROMANIA .GOD BLESS ROMANIAN PREZIDENT

 5. octavpelin
  mai 01, 2018 @ 02:26:13

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: