Benjamin Netanyahu anunță prima țară care a ridicat steagul în Ierusalim, pentru mutarea ambasadei

Donald Trump a anunțat, la Washington, că ar putea merge, la mijlocul acestei luni, la Ierusalim, unde Statele Unite ale Americi își vor muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Deschiderea ambasadei americane la Ierusalim este programată pe data de 14 mai 2018 într-o locație provizorie, în timp ce una permanentă urmează să fie construită.

Însă, până atunci, o altă țară le-a luat fața americanilor. Guatemala a ridicat steagul în locul unde își va deschide ambasada.

”Am fost mișcat să văd steagul Guatemalei fluturând în Ierusalim, înainte de deschiderea Ambasadei Guatemalei la sfârşitul acestei luni. Dragi prieteni, bine aţi revenit în capitala noastră veșnică!”, a fost mesjul lui Benjamin Netanyahu, premierul Israelului.

SURSA – https://www.stiripesurse.ro/benjamin-netanyahu-anun-a-prima-ara-care-a-ridicat-steagul-in-ierusalim-pentru-mutarea-ambasadei-

Cu 1 1/2 ore mai tarziu, Benjamin Netanyahu a postat un nou mesaj pentru americani: Alianta  dintre tarile noastre nu a fost niciodata mai puternica.

Reclame

5 comentarii (+add yours?)

 1. Sanda tulics
  mai 01, 2018 @ 22:20:56

  Tările latine cu populație majoritar crestina sunt cele care se roaga si iubesc Israelul! Guatemala a fost prima ,America , România, Cehia…Haideți..!

 2. Mike Olari
  mai 01, 2018 @ 22:33:58

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 3. dininimapentrutine
  mai 01, 2018 @ 23:19:13

  Slava Domnului! Se implineste Scriptura

 4. octavpelin
  mai 02, 2018 @ 03:15:13

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: