Pavel Rivis Tipei – Testul ca sa vezi daca il cauti pe Dumnezeu cu adevarat

Pavel Rivis Tipei – Testul ca sa vezi daca il cauti pe Dumnezeu cu adevarat

TEXT Efeseni 5:17 – De aceea nu fiţi nepricepuţi, ci înţelegeţi care este voia Domnului.

Traim intr-un timp si o vreme cand cautam foarte multe lucruri. Unii cauta trepte sociale inalte si vor sa urce pe ele. Altii cauta mijloace si metode pentru a-si incarca conturile si vor sa si le vada realizate dorintele lor. Altii sunt in alte cautari. Dar asa de putini sunt cei care au inteles ca e timpul si vremea sa cautam sa-L cunoastem pe Domnul. Sa cautam sa-L cunoastem pe Domnul, spunea Osea, vine la noi ca o ploaie de primavara. Sa cautam sa cunoastem voia lui Dumnezeu. Sa cautam sa intelegem timpul si vremea in care traim.

Apostolul Petru zicea in intaia sa Epistola, in capitolul 4 cu versetul 17 – Sfarsitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiti intelepti si vegheati in vederea rugaciunii. Pavel spune: Nu fiti nepriceputi si intelegeti care e voia lui Dumnezeu. Si Dumnezeu are o voie speciala cu privire la fiecare din noi. Dumnezeu zicea prin profetul Ieremia, in capitolul 29 cu versetul 11- Eu stiu gandurile Mele, care le am cu privire la voi. Ganduri de pace si nu de nenorocire pentru ca vreau sa va dau un viitor si o nadejde.

Acesta e gandul lui Dumnezeu, sa ne asigure un viitor. Acesta e gandul lui Dumnezeu, sa ne intareasca nadejdea noastra in El. Gandul lui Dumnezeu nu a fost si nu este acela de-a ne face aici pe pamant sa traim o viata imbelsugata, o viata imbuibata, o viata de care sa nu ne mai putem desparti. Nu acesta e gandul lui DumnezeuLasati-ma sa va spun eu parerea mea personala. Cred ca in 50, 70, 80 de ani, cat  e limita stabilita de Moise in cantarea lui din Psalmul 90, a vietii pe pamant, Dumnezeu ne-a lasat sa traim aici pentru a ne pregati pentru cer, pentru a ne pregati pentru Imparatia vesnica si slavita a Lui…. (Din primele 3 minute din predica).

VIDEO – https://www.youtube.com/watch?v=9XuYfiIwSts

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: