Iohannis cu agenda radicala pro homosexuali – Interviu cu deputatul Daniel Gheorghe (PNL) si cu prezentarea inregistrarii audio a afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis cu agenda radicala pro homosexuali – 2 Mai 2018

Interviu cu deputatul Daniel Gheorghe (PNL) si cu prezentarea inregistrarii audio a afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis.

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mai 03, 2018 @ 03:36:38

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Iosif Barna
  mai 03, 2018 @ 11:43:42

  Primul președinte protestant din istoria țarii noastre ne-a demonstrat in clar si fără echivoc cărui ”dumnezeu” slujește el.
  E dincolo de orice indoială ca ”dumnezeul” acestei lumi are o slugă bună la Cotroceni pe post de președinte al tuturor românilor. Iar noi, evanghelicii, l-am ridicat in slăvi atunci cand am dat navală ca o turmă de imbecili sa votăm o slugă a ”dumnezeului acestui veac”, a homosexualilor si lesbienelor.
  Sigur ca n-am știut ce hram poartă mutălăul de la Sibiu. Sigur ca l-am votat si eu, alăturându-mă turmei năimite de propagandă…
  Dar slava Domnului care se îndură de noi ….ca a trimis in suferință cinci copii si doi parinti nevinovati… in ”civilizata” Norvegie, ca sa ne trezim la realitate si sa vedem ce ne așteaptă.
  Caci prin suferinta lor ne-a trezit Dumnezeu…. Sa ne fie invățătură de minte.
  N-am știut atunci de ce mutălăul Cotrocenilor nu se implică. N-am știut de ce tace, în vreme ce peste 100 000 de oameni ieșeau in stradă pentru cinci copilași. Dar aveam să aflăm mai târziu. Mutălăul are o altă agendă, slujeste un alt ”dumnezeu” si ….n-are copii. Am vazut asta si ne-am trezit. Copiii Bodnariu, indraznesc sa cred, i-au pecetluit soarta acestui individ trimis de noi la Cotroceni. Nu voi mai pune stampila pe numele lui nici dacă o sa-mi cadă mâinile din umăr. Si nu-mi imaginez ca vreun părinte sănătos la cap din țara asta, care vede limpede ce agenda slujește acest om, mai poate vota vreodata o astfel de slugă a Satanei
  Aceasta jivina ”evanghelica” trebuie aruncată la coșul de gunoi al istoriei ca un accident monstruos al poporului nostru.

  Mulțumim apoi Coaliției pentru Familie. Demersul lor este un alt reper care scoate la iveală adevărata față a oamenilor politici. Vedem astfel in clar pe fiecare ce agendă slujește.
  Sa ne ajute Dumnezeu sa intelegem ce se intamplă in jurul nostru si sa actionam in consecintă.
  Iar noi, evanghelicii, am face bine sa ne invatam lectia primului presedinte ”evanghelic”.

 3. ciulin gheorghe
  mai 03, 2018 @ 22:52:14

  amin

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: