California: Proiectul de lege care cenzurează învățăturile biblice

Un proiect de lege din California care vizează interzicerea cărților și a resurselor creștine care abordează problemele legate de homosexualitate și identitate de gen ar putea trece în Senatul din California începând cu sfârșitul lunii mai.

Ce este Legea 2943?

Proiectul legislativ definește „eforturile de schimbare a orientării sexuale” drept „toate practicile care caută să schimbe orientarea sexuală a unui individ. În acestea se includ eforturile de schimbare a comportamentelor sau a exprimării de gen sau de a reduce atracția sexuală sau romantică față de indivizi de același sex”. (Secțiunea 2, 1761, punctul i.1).

„Ar putea să se interzică orice conferință sau eveniment la care se vorbește sau se vinde o carte sau un film despre cum să confrunți dorințele homosexuale sau confuzia de gen”, a declarat Randy Thomasson, președintele SaveCalifornia.com, pentru CBN News.

„Legea 2943 se declanșează numai atunci când se investesc bani pentru „eforturile de schimbare a orientării sexuale” și nu există nicio excepție pentru instituțiile religioase sau materialele religioase”, a continuat el. „Vor fi vizați vorbitorii și materialele (cărțile, filmele) care ajută oamenii să iasă din homosexualitate și transsexualitate. Acest lucru ar implica automat și cenzurarea Bibliilor.”

Anne Paulk, director executiv al Restored Hope Network, a spus că proiectul de lege ar face ilegal ca persoanele să primească consiliere biblică bazată pe acest tip de probleme.

„Mulți oameni care se confruntă cu dorințe homosexuale și cu confuzie de identitate gen caută ajutor. California încearcă de fapt să interzică ajutorul pentru aceste persoane”, a spus ea.

Thomasson și Paulk declară că procesul de adoptare a legii avansează repede.

Paulk, fostă lesbiană, a primit ajutor din partea bisericii ei și a altor resurse creștine. Ea crede că dacă legea va fi adoptată în California, va fi adoptată și în alte state. „Legea se va îndrepta spre Washington, Oregon, Massachusetts și, ulterior, în toată America. Ce se întâmplă în California rar rămâne doar în California”.

Paulk supraveghează aproximativ 58 de organizații din S.U.A. care ajută oamenii care se confruntă cu homosexualitatea. Ea a mai spus că ținta finală a proiectului de lege este Biserica.

„În California există multă putere iar ei abuzează de această putere”, a spus ea. „Obiectivul real este ca Biserica să nu mai ajute oamenii în lupta cu homosexualitatea.”

Ce urmează?

Paulk a declarat pentru CBN News că mai multe firme juridice creștine urmează să deschidă un proces de îndată ce proiectul de lege va fi semnat.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8673-california-proiectul-de-lege-care-cenzureaza-invataturile-biblice#ixzz5ESVcZGAU

 

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: