VIDEO Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

TRAD. AGNUS DEI – CBN NEWS

Inițiativa lui Trump cu referință la credință, urmărește să permită oamenilor să-și exercite liber credința și să ofere organizațiilor bazate pe credință un acces egal la finanțarea guvernamentală.
Ordinul cere ca ramura executivă a guvernului să asigure „protecția conștiinței”, care acordă libertate oamenilor și instituțiilor ” de a-și practica credința fără teama de discriminare sau represalii din partea guvernului federal”. Iată ce spune:
„Va fi ca politica ramurii executive să aplice viguros protecția robustă a legii federale pentru libertatea religioasă. Părinții Fondatori au imaginat o Națiune în care vocile și opiniile religioase să fie integrate într-o piață publică vibrantă și în care oamenii și instituțiile religioase erau libere să își practice credința fără teama de discriminare sau de represalii din partea guvernului federal „.
De asemenea, directează Departamentul de Trezorerie să nu vizeze biserici sau grupuri religioase pentru ca vorbesc despre chestiuni politice:

În special, Secretarul Trezoreriei va asigura, în măsura permisă de lege, că Departamentul Trezoreriei să nu ia nici o acțiune adversă împotriva vreunui individ, casă de cult sau altă organizație religioasă pe baza faptului că o astfel de persoană sau organizație vorbește sau a vorbit despre probleme morale sau politice dintr-o perspectivă religioasă, în care discursul cu caracter similar nu a fost, în mod obișnuit, tratat ca participare sau intervenție într-o campanie politică în numele (sau în opoziție) cu un candidat la in birou public de către Departamentul de Trezorerie. „

Conducătorii creștini reacționează pozitiv la noul plan al Administratiei Trump de a proteja libertatea religioasă și de a lucra mai strâns cu comunitatea credincioasă.

VIDEO Trump, Pence attend National Day of Prayer Video Washington Post

VIDEO – President Trump Speaks at White House’s National Day of Prayer Event – May 3, 2018

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: