Viorel Iuga: Cu ajutorul Tatălui ceresc s-a mai făcut un pas înspre referendum. ULTIMA ORĂ – Verde pentru referendum

Cititi – Undeva pe 10 iunie se va putea organiza Referendumul pentru Familie! CCR a RESPINS sesizarea parlamentarilor PNL și USR.

Domnul să fie binecuvântat!

CCR a respins astăzi sesizarea privind proiectul de modificare a Legii referendumului. Cu ajutorul Tatălui ceresc s-a mai făcut un pas înspre referendum.

Continuăm să ne rugăm cu credinţă, să promovăm familia naturală şi călăuziţi de Duhul Sfânt să acţionăm pentru binele fiecărei familii şi a fiecărui cetăţean român.

Victoria îi aparţine lui Dumnezeu şi El o va da celor care se încred în Cristos cel viu şi fac ce este biblic şi normal.

Iuga Viorel

STIRI PE SURSE:

Curtea Constituţională a României a respins, joi, sesizarea privind proiectul de modificare a Legii referendumului, au precizat, pentru Agerpres, surse din CCR.

USR anunţa pe 4 aprilie că, împreună cu PNL şi PMP, va sesiza, din nou, CCR cu privire la neconstituţionalitatea Legii pentru modificarea şi completarea Legii 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.

În opinia USR, PSD manipulează opinia publică şi foloseşte pretextul iniţiativei cetăţeneşti de modificare a Constituţiei pentru redefinirea familiei ca să adopte un proiect de lege care elimină din prerogativele preşedintelui României.

În sesizarea adresată Curţii Constituţionale se susţinea, printre altele, că sintagmele „proiectul legii constituţionale” şi „adoptat de fiecare cameră a Parlamentului”, cuprinse în legea trimisă pentru promulgare, sunt neclare, contrar exigenţelor din Constituţie referitoare la calitatea legii. În opinia semnatarilor sesizării, în textul legii există şi alte sintagme sau cuvinte neclare ori imprecise.

AFLA MAI MULT – STIRI PE SURSE

3 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  mai 03, 2018 @ 13:33:57

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. octavpelin
  mai 04, 2018 @ 01:40:19

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Petru Ion
  mai 07, 2018 @ 03:23:04

  RASPUNSUL unui creştin la îndemnul preşedintelui Johanis:
  …ce inseamna ambele parti , domnule Iohanis? De cand ne stim.. deci din EDEN au fost barbat si femeie… ! Asa a lasat Dumnezeu ! Ce inseamna TOLERANTA.. termenul se foloseste in CONSTRUCTII de masini… Aţi spus ca singura dv CARTE este BIBLIA! Cand ati citit-o ultima oara? Cuvântul TOLERANTA nu exista in BIBLIE! Cu atât mai grav e ceeace ce cereţi dv.. să tolerăm PĂCATUL! Exista cuvantul îngăduinţă … îngăduinţa creştină ne îndeamnă să iertăm şi să acceptăm că înt-o zi PĂCĂTOŞII se vor întoarce la Dumnezeu ! Dar să ajungem să facem corp comun cu păcătoşi care prin comportarea lor dezonoreză pe Dumnezeu? Avem libertatea din partea lui Dumnezeu să nu vă ascultăm îndemnul! Domnul Isus spune: Daţi CEZARULUI ce este al CEZARULUI şi lui Dumnezeu ce este a lui DUMNEZEU …Creştinii adevăraţi respectă întâi pe Dumnezeu şi apoi pe CEZARUL !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: