Miracolul de pe terenul de baseball – Cum a protejat Dumnezeu zece congresmeni republicani.

Cu aproape un an în urmă, legislatorii republicani făceau antrenament pentru meciul anual caritabil, când un bărbat înarmat a deschis focul asupra lor. În data de 14 iunie 2017 ar fi putut avea loc un masacru. Însă, datorită protecției lui Dumnezeu, mai bine de zece congresmeni republicani care se antrenau pe acest teren pentru meciul de baseball organizat anual în scop caritabil, au supraviețuit…. 

Pe teren s-a aflat Steve Scalise care a fost grav rănit, însă, a supraviețuit în mod miraculos.

Abigail Robertson a vorbit cu deputatul Scalise despre acea zi nefastă și despre recuperarea lui. În data de 14 iunie 2017 ar fi putut avea loc un masacru. Însă, datorită protecției lui Dumnezeu, mai bine de zece congresmeni republicani care se antrenau pe acest teren pentru meciul de baseball organizat anual în scop caritabil, au supraviețuit și ne povestesc despre micile și marile miracole care le-au salvat viața.

A fost o dimineață însorită în Virginia, când Steve Scalise s-a alăturat coechipierilor săi să se pregătească pentru marele meci.
„Jucam baseball pe teren. Eram un grup de bărbați care se simțeau, din nou, copii. Deodată am auzit un zgomot. Credeam că zgomotul vine de la un tractor.” a spus Steve Scalise.
Însă, deputatul Trent Kelly, care a luptat în Irak, a știut imediat că zgomotul nu era de la un tractor. El s-a îndreptat în direcția împușcăturilor și s-a trezit față în față cu țeava unei puști, la vreo 5 metri distanță.
În acel moment, atacatorul a tras de trei ori cu arma spre Kelly. În mod miraculos, nu l-a nimerit. Un glonte care cu siguranță l-ar fi lovit, a ricoșat în acest gard și i-a salvat viața.
Scalise a început să se roage.

Ofițerii de poliție David Bailey și Crystal Griner, trimiși să îl apere pe Scalise în acea dimineață, au tras în direcția atacatorului. Deși s-au rănit, au reușit să îl doboare. Între timp, deputatul Brad Wenstrup, fost sergent, s-a dus pe teren să îi acorde prim-ajutor lui Scalise.

Acesta a fost unul dintre multele miracole care au avut loc în acea zi. Când au ajuns paramedicii, l-au luat imediat pe Scalise cu o ambulanță și l-au dus la Spitalul Universitar George Washington. Traficul era aglomerat, iar ambulanța avansa cu dificultate. Apoi, un paramedic a observat un elicopter care se îndrepta spre terenul de baseball. Deși nu puteau comunica cu elicopterul, au decis să se întoarcă, în speranța că elicopterul venise după Scalise.
„Elicopterul venise să mă ia. Patru minute mai târziu, mă aflam la urgență la spitalul MedStar. Ei au spus că dacă aș fi ajuns cu un minut mai târziu, nu aș fi supraviețuit. Aș fi murit în ambulanță.” a adăugat Steve.

Când a ajuns la spital, Scalise nu avea tensiune arterială.
După atac, timp de trei zile a fost inconștient, dar, în cele din urmă, s-a trezit. Chiar și în spital a fost în pericol, după ce a făcut o infecție care i-a pus viața în pericol.

Scalise a spus că este credincios de multă vreme, însă nu vorbea despre credința sa. Acum împărtășește cu bucurie modul uimitor în care Dumnezeu a lucrat în viața lui.
„Fiindcă am putut atinge așa de mulți oameni, o să continui să împărtășesc cu bucurie Cuvântul. Nu sunt pastor, nici predicator, ci sunt un membru al Congresului care are o muncă minunată. Vreau să contribui la întoarcerea țării la Dumnezeu, o țară care a fost fondată pe credința în Dumnezeu. Oamenii vin la mine și îmi spun că s-au rugat pentru mine. Eu le spun Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile. Acele rugăciuni m-au ajutat pe mine, m-au întărit.” a spus Scalise.
El spune că este ofensator când oamenii declară opusul.

Deși recuperarea sa este remarcabilă, el încă se mai confruntă cu provocări. Scalise urmează un tratament riguros de fizioterapie și îi roagă pe oameni să se roage pentru însănătoșirea lui completă.

Este greu de spus dacă Scalise își va putea relua rolul în echipa de baseball. Însă, coechipierii săi continuă să organizeze acest eveniment caritabil, care se organizează de 109 ani. În acest an, meciul va avea loc în data de 14 iunie aici, la Nationals Park, exact la un an după atacul din Alexandria. Înainte de a termina interviul, deputatul Scalise a vrut să se asigure că audiența emisiunii de știri de la CBN va afla cât de mult au însemnat pentru el rugăciunile voastre.
„Puterea rugăciunii este eficientă. Mi-a fost de ajutor să primesc tăria de care aveam nevoie ca să-mi revin. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Aveam nevoie de ele și le apreciez.” a mai adăugat tânărul.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 720 – 6 mai 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: