FLUX 24 – Dezvaluiri în scandalul Ierusalim. Negocierile secrete de la Moscova şi DC

Sursa citată indică un sprijin american pentru recunoașterea Ierusalimului de Vest drept capitală a Israelului, iar Ierusalimul de Est ar putea deveni capitală a statului palestinian.

Dar în poveste sunt mai multe informații care se leagă acum…

De Ziua Victoriei împotriva nazismului, premierul israelian Benjamin Netanyahu va merge la Kremlin pentru o întâlnire cu Vladimir Putin, proaspăt reales președinte.

Respectivele cartiere din Ierusalimul de Est pe care americanii le vor cedate de Israel vor deveni capitala unui viitor stat palestinian, i-au explicat responsabili americani ministrului israelian al Apărării, Avigdor Lieberman, în timpul vizitei sale la Washington, săptămâna trecută, conform surselor citate de siteul israelian.

Transferul controlului asupra cartierelor Jabel Mukaber, Issawiya, Shuafat și Abu Dis, a fost prezentat lui Lieberman ca element al planului de pace pentru a rezolva conflictul israeliano-palestinian, plan asupra căruia administrația americană lucrează de un an, mai spune sursa citată.

Responsabilii americani au indicat, de asemenea, că Israelul ar trebui să accepte planul de pace odată ce va fi prezentat, în pofida potențialelor concesiuni. Miercurea trecută Avigdor Liberman a efectuat o vizită de lucru în Statele Unite, consacrată “coordonării securitare” în fața “expansiunii Iranului în Orientul Mijlociu”, în special în Siria.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi găsi AICI.

2 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    mai 07, 2018 @ 00:14:44

    Dumneeu isi va apara intotdeauna poporul

  2. octavpelin
    mai 07, 2018 @ 03:24:52

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: