O misiune spectaculoasă la Santa Barbara

Pastor Daniel Branzai: O misiune spectaculoasă la Santa Barbara
~Toate bisericile din zona aceea au fost închise. La fel ca și școlile. Oamenii au fost sfătuiți să evacueze zona sau să stea în case cu geamurile și ușile bine închise. Iată un filmuleț despre încercarea focului din Santa Barbara…..

,, … căutaţi să mântuiţi pe unii, smulgându-i dinfoc.“ – Iuda 1:23

Textul acesta ne-a venit fără să vrem în minte celor ce am plecat duminică în misiune la biserica ucrainenilor din Santa Barbara. Probabil că dacă am fi știut nu ne-am fi dus. Ar i trebuit să bănuim noi ceva pentru că tot drumul ne-au îbsoțit în convoi mașini de pompieri mergând în aceeași direcție.

Toate bisericile din zona aceea au fost închise. La fel ca și școlile. Oamenii au fost sfătuiți să evacueze zona sau să stea în case cu geamurile și ușile bine închise. De câteva săptămâni, sudul Californiei plătește pentru vegetația din anul trecut, care a crescut după un binevenit sezon ploios. În jur, totul este uscat, numai bun pentru incendiere. Nu știm cine pune focurile acestea, dar știm că sunt o pacoste pentru toată lumea.

Iată un filmuleț despre încercarea focului din Santa Barbara. Acestea…

Vezi articolul original 164 de cuvinte mai mult

Galerie

Adi Hentea are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu… dar şi de al nostru! – UPDATE

Marinel Blaj a vorbit cu Adi Hentea dupa operatie….

cetatea de piatră

Am vorbit azi dimineaţa (în Cleveland, spre seară) la telefon cu Adi Hentea. Era după patru ore de operaţie la ochiul pe care medicii vor să-l recupereze în mare parte. Asta însemnând pentru Adi şansa de a vedea lumea din jur!

A fost ceva absolut impresionant să-l aud pe Adi, cel care obişnuieşte să-mi spună „frăţică” de când ne-am cunoscut cu mulţi ani în urmă, povestind cum este după operaţie. De altfel, pe internet a apărut şi o scurtă înregistrare cu el.

Nu ştiu câtă lume îl cunoaşte aşa cum îl cunoaştem noi, cei care am avut privilegiul să-i fim aproape, fie ca simple persoane, fie ca muzicieni. Ştiu că Adi este aşa cum trebuie să fie un artist adevărat, adică modest şi totuşi conştient de valoarea sa! Mi-a fost drag să-l aud şi să constat că nici în momente ca acestea nu şi-a pierdut încrederea în Dumnezeu şi nici…

Vezi articolul original 374 de cuvinte mai mult

Galerie

(Dis)Invitation to travel to Norway – where they steal your children…

Galerie

Tacoma – Intâlnirea păstorilor români baptiști de pe coasta de vest a Americii

Tacoma - Intâlnirea păstorilor români baptiști de pe coasta de vest a Americii

Tacoma – Intâlnirea păstorilor români baptiști de pe coasta de vest a Americii. Mai multe poze la linkul de mai jos.

Am făcut o cură de nordwest! Ah, pădurile acelea !

De două ori pe an, primăvara și toamna, păstorii baptiști de pe coasta de vest a Americii se întâlnesc pentru părtășie, suport și lucru. Anul acesta, ca o excepție, înainte de întâlnirea noastră am vizitat biserica moldovenilor de la Tacoma. Ne-am dus să sărbătorim marea binecuvântare venită peste ei după marale necaz cu dubla incendiere a clădirii.

Vineri dimineață, 8 Aprilie 2016, Liviu Țiplea a închiriat o mașină și ne-a luat, pe Marius Luncan, noul păstor la biserica din Colton sisit doar de două săptămâni și pe mine ca să ajungem seara la biserica baptistă din Sacramento, păstorită de Doru Aninoiu.

Sâmbătă dimineața, de cu-noapte, l-am îmbarcat și pe Nelu Cinteanu și am pornit-o cale de peste 12 ore până la Tacoma. Seara a fost primul servici special și ne-am bucurat să ne vedem cu alți păstori veniți deja acolo.

Vezi articolul original 333 de cuvinte mai mult

Galerie

Norvegia a intrat în istorie !

Fotos Daniel Branzei

Fotos Daniel Branzei

Intrati la link pentru mai multe poze, video si informatii despre felul in care s-a desfasurat protestul din Los Angeles.

Guinness Book of World Records a adăugat încă o pagină dedicată unui protest mondial împotriva abuzurilor organizației Barnevernet. Este un record al rușinii. Începând din Noua Zeelandă, ocolind planeta și terminând în insulele Hawaii comunitățile de români răspândite pe toată fața pământului au efectuat un protest global fără precedent în istorie.

Noi am fost la federal Building din Los Angeles. Membii din adunări creștine diferite dar din aceeași Biserică a Domnului Isus Christos s-au unit pentru o pagină de mărturie creștină publică. Lumina a strălucit pe muntele înalt și sarea și-a făcut simțită gustul. Slavă Domnului care ne ajută să ne împlinim menirea pe pământ!

Am avut cu noi copiii pe care ni i-a dat Domnul ! Impresiile fixate în inimile lor micuțe sunt mai puternice decât cele lăsate de 200 de predici ascultate. Vor ține minte toată viața evenimentul acesta.

Hai să stabilim contextul … Am fost acum două…

Vezi articolul original 344 de cuvinte mai mult

Galerie

Protest against Barnevernet in India January 31, 2016

Suranya Aiyar

Galerie

Sandu Marin a plecat acasă

CrestinTotal.ro

SANDU MARIN34 (1)

Astăzi a plecat la ceruri, cel mai bun mentor pe care l-am avut, îl am și îl voi avea toata viata mea…
Acel om sincer, dedicat și gata sa îți răspundă tuturor întrebărilor…
Acel om sincer care ma indemna de fiecare dată ca singurul meu scop în viață sa fie Isus, căci acest scop îmi va trasa viitorul…
Un om mentorat și transformat de Duhul lui Dumnezeu…
Un om care amintirile cu dânsul nu îmi vor fi șterse niciodată….
Un om ce a avut o țintă și o direcție….
Un om ce de fiecare dată canta cuvintele… .
Anuntat de Stefan Emanuel Moldovan

REVENIM CU DETALII !

POTI ASCULTA PREDICI ROSTITE DE SANDU MARIN CLICK AICI

Vezi articolul original

Galerie

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari