VIDEO – Casa Albă: Rugăciunea Pastorului [eliberat] Andrew Brunson pentru Preşedintele Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a cerut în mai multe rânduri eliberarea pastorului, afirmând că arestarea acestuia este o „ruşine”.  Iulie 2018 – ‘SUA ameninţă că vor impune importante sancţiuni împotriva Turciei pentru detenţia îndelungată a pastorului Andrew Brunson, un creştin formidabil, tată de familie şi o persoană magnifică’, a scris Donald Trump într-un mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce vicepreşedintele Mike Pence ameninţase Ankara cu măsuri punitive. Cu trei luni mai târziu, în data de 12 Octombrie 2018 – Andrew Craig Brunson, pastor evanghelic în vârstă de 50 de ani, a fost eliberat din Turcia.

Andrew Brunson: Am dori să ne rugăm pentru dvs. Ca familie, ne rugăm adesea pentru dvs.

Președintele Donald Trump: Am nevoie de rugăciune mai mult ca orișicine din acest loc. Așa că ar fi foarte frumos. Mulțumesc.

Andrew Brunson:

Doamne Dumnezeule, Te rog să-Ti reverși  Duhul Tău Cel Sfânt peste președintele Trump, să-i dai înțelepciune supranaturală pentru a realiza toate planurile pe care le ai  pentru această țară și pentru el și te rog să-i dai înțelepciune ca acum să conducă această țară la neprihănire. Îți cer să-i dai perseverență, răbdare și curaj pentru a susține adevarul. Te rog să-l protejezi: de la denigrare, de dușmani, de cei care ar submina. Îți cer să-l faci o mare binecuvântare pentru această țară. Umple-l cu înțelepciune, cu tărie și cu perseverență. Și noi îl binecuvânțăm. Fie ca el să fie o mare binecuvântare pentru țara noastră, în Numele lui Isus, Te binecuvântăm. Amin.

„Vreau să mă rog ca Duhul Domnului să sălășluiască peste președinte, duhul înțelepciunii și înțelegerii, duhul de sfătuire și tărie, duhul de cunoașterea Domnului, Amin”, s-a rugat Norine Brunson, soția pastorului Andrew Brunson.

FLORIAN GULER (SUA):

Multe lucruri se intampla la Casa Alba in Biroul Oval ! Dar rar foarte rar, cred ca niciodata de fapt, un om nu a ingenunchiat punandu-si mana pe umarul Presedintelui SUA sa se roage lui Dumnezeu sa-I dea o intelepciune supra naturala acestuia ca sa conduca tara spre neprihanire. Si acest lucru in transmisie directa pe toate canalele de televiziune in fata “comandoului” presei osstila administratiei Trump
Pastorul Andrew Brunson eliberat din Turcia a facut-o el si apoi sotia lui.
Replica Presedintelui Americii, cel mai puternic om de pe planeta a fost :“ cred ca nimeni nu are nevoie mai mare de rugaciune ca si mine” Remarcabil si inviorator. Umilinta Presedintelui miliardar at trebui sa ne faca sa rosim. Pentruca cel mai mare binecuvanteaza pe cel mai mic. Multumim Domnului pentru Harul dat noua prin aceasta administratie.

Watch Live: President Trump meets with pastor Andrew Brunson

VIDEO by NBC NEWS

Martori au afirmat că Brunson a plâns când instanţa a anunţat decizia. Înainte de sentinţă, pastorul american a declarat: ‘Sunt nevinovat. Îl iubesc pe Isus, iubesc Turcia’.  Andrew Brunson, pastorul american care a fost în centrul conflictului fără precedent dintre Washington şi Ankara, a părăsit Turcia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la doar câteva ore după ce a fost eliberat. (Antena 3)

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a îndemnat vineri guvernul turc „să-i elibereze rapid” și pe ceilalţi americani şi angajaţi locali ai misiunilor diplomatice americane aflaţi în închisoare în Turcia, relatează Agerpres.

Preşedintele american a salutat eliberarea pastorului, după doi ani de detenţie.„Suntem onoraţi să îl avem înapoi. A suferit foarte mult. Apreciem foarte mult eforturile a mulţi oameni. Nu am făcut nicio înţelegere. Deloc. Nicio înţelegere”, a declarat președintele american, Donald Trump. Instanţa turcă l-a condamnat la trei ani de închisoare, dar a considerat că şi-a ispăşit deja această pedeapsă. (Digi 24)

FOTO credit Twitter –  

Instanţa judiciară l-a condamnat pe Andrew Brunson la trei ani şi o lună de închisoare pentru colaborare cu o „organizaţie teroristă”, dar a dispus eliberarea acestuia din arest la domiciliu pe durata procedurilor de apel, informează cotidianul Hurriyet.

Andrew Brunson a fost arestat în ancheta privind complotul militar produs în Turcia în iulie 2016. Andrew Craig Brunson, pastor evanghelic în vârstă de 50 de ani, a fost eliberat pe 1 august din penitenciar, după un an şi jumătate de închisoare, din „motive medicale”, dar se afla în arest la domiciliu.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a cerut în mai multe rânduri eliberarea pastorului, afirmând că arestarea acestuia este o „ruşine”. (RomaniaLibera.ro)

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari