Agnus Dei – ACCIDENT Mortal in Portland OREGON in Noaptea de Colinde

Sincere condoleante familiei tanarului crestin penticostal Samuel Chiriac care a plecat la Domnul in urma unui accident ieri dimineata. Dumnezeu sa mangaie aceasta familie greu incercata. Apelam la rugaciune pentru cei 3 tineri raniti in acelasi accident, ca Dumnezeu sa le fie alaturi in aceste clipe si sa le dea alinare parintilor si vindecare tinerilor care in prezent se afla la spital, doi dintre ei fiind grav raniti. Isaia 41:10b – „Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.’”

TRADUCERE Agnus Dei din PRESA si Raportul de Politie: Duminică 25 decembrie 2016, la 01:53 dimineata, ofițerii din secția de Est au răspuns unui accident de automobil de pe strada 103 Sud-Est și Bulevardul Mt Scott

Ofițerii și personalul medical au sosit la fata locului și au gasit vehiculul amplasat în jos intr-un terasament, cu mai mulți ocupanți. Doi dintre ocupanți au fost transportați cu ambulanțe la spitale din Portland cu leziuni grave, care pot pune viața în pericol. Un ocupant a fost gasit decedat la fața locului.

samuel-chiriac-agnus-dei

Persoana care a fost ucisă în accidentul fatal din această dimineață de pe Bulevardul Mt. Scott a fost identificată ca fiind Samuel Chiriac, în vârstă de 16 ani, din Battle Ground, Washington. Samuel Chiriac a fost la scoala pe panoul de onoare anul trecut, potrvit cotidianului http://www.columbian.com/ si un tanar exemplar si membru al bisericii Philadelphia Romanian Pentecostal Church din Portland, unde Samuel Chiriac a cantat nu numai in fanfara, la trombon, dar si in corul bisericii.

Conducătorul auto implicat în accident, în vârstă de 17 de ani, Seba Pop din West Linn, Oregon, este în stare critică la un spital din Portland, cu leziuni care pun viața în pericol.

Alți doi pasageri, Caleb Pop din West Linn, în vârstă de 15 de ani și Timotei Posteuca, în vârstă de 17 ani, din Nord-Est Portland au fost transportati cu ambulanta la un spital din Portland pentru tratament de răni grave, dar care nu pun viața in pericol.

Un al cincilea pasager, în vârstă de 14 de ani, Johnny Cristurean din Wood Village, Oregon, nu a fost rănit în accident.

Anchetatorii au aflat că cei cinci tineri au călătorit de la Happy Valley, la Wilsonville, după o seară de colinde de Crăciun la mai multe reședințe ale membrilor dintr-o biserică românească din Sud-Estul orasului Portland.

Tinerii au călătorit într-un grup de trei mașini,  în momentul accidentului. Informațiile preliminare indică faptul că Seba Pop, de la volanul unui 1992 Volkswagen Cabriolet de culoare alba, a trecut pe unul dintre prietenii săi pe banda din sens opus și a ratat un viraj ascuțit, pierzand controlul volnului, masina alunecand de pe partea carosabila, prabusindu-se intr-un terasament. Ceața densă ar fi posibil sa fi fost un factor în acest accident.

Nici unul dintre ocupanții sau tinerii din celelalte vehicule par să fi fost afectati în momentul accidentului.

Accidentul  rămâne sub investigare și actualizările vor fi furnizate cand acestea vor deveni disponibile.

Moartea lui Chiriac este a 43-a fatalitate de trafic din orașul Portland, în 2016.

TRADUCERE AGNUS DEI – SURSA http://www.portlandoregon.gov/police/news/read.cfm?id=17841#cont

ENGLISH

The person killed in this morning’s fatal crash on Mt. Scott Boulevard has been identified as 16-year-old Samuel Chiriac of Battle Ground, Washington.

The driver involved in the crash, 17-year-old Seba Pop of West Linn, Oregon is in critical condition at a Portland hospital with life-threatening injuries.

Two other passengers, 15-year-old Caleb Pop of West Linn and 17-year-old Timothy Posteucha of Northeast Portland were transported by ambulance to a Portland hospital for treatment to serious but not life-threatening injuries.

A fifth passenger, 14-year-old Johnny Cristurean of Wood Village, Oregon, was not injured in the crash.

Investigators learned that the five young men were traveling from Happy Valley to Wilsonville after an evening of singing Christmas carols at a variety of residences of church members from a Southeast Portland Romanian church.

The young men were traveling in a caravan of three cars at the time of the crash. Preliminary information indicates that Seba Pop, driving a white 1992 Volkswagen Cabriolet, passed one of his friends in the oncoming lane and missed a sharp turn, driving off of the roadway and crashing. Dense fog may have played a factor in the crash.

None of the occupants or young men in the other vehicles appeared to have been impaired at the time of the crash.

The crash remains under investigation and updates will be provided as they become available.

Chiriac’s death is the 43rd traffic fatality in the City of Portland in 2016.

VIDEO from FOX12 OREGON

accident-portland-colinde-foto-http-www-kptv-com-video-fox12

13 comentarii (+add yours?)

  1. Valeria Iancu
    dec. 26, 2016 @ 02:26:25

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

  2. dininimapentrutine
    dec. 26, 2016 @ 05:22:27

    A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan și a comentat:
    Dumnezeu să mângâie!

  3. harangozo rodica
    dec. 26, 2016 @ 14:17:56

    Sincere coondoleante preatinar Domnul sai intareasca Familia Amin

  4. mike
    dec. 27, 2016 @ 20:09:27

    Se stie bine ca bis -Philadelphia Romanian Pentecostal Church Portland nu e la primul accident cu morti -mai ales in serile de colindat– Pacat tinerii mor prea tineri – Si biserica Ortodoxa a venit la noi la colindat (sotia e crestina ortodoxa)– dar impreuna cu tinerii au fost parintii- si preotul- Oare bis penti – Philadelphia Portland nu a invatat nimic ?? Dupa cite stiu ( am frecventat mult timp aceasta bis.) in bserica sunt vreo 16- pastori – Tinind cont ca tinerii sunt mai neastimparati, cu putina experienta la condus –mai ales pe timp de iarna– si inclinatia lor de a se da mari– = potential mare de accidente in devenire – La serviciu unde lucrez a fost angajat temporar un tinar – roman crestin penti – saracul inca era sub timorare mintala –pentru ca tot in o noapte de ajun –mergind la colindat –el conducind masina a facut accident in care au murit 2-tineri– si trecuse de atunci citva ani buni – Greslile cu urmari fatale din vina noastra ne va urmari toata viata – I-mi aduc aminte de vorba unui pastor – Dumnezeu are de grija – DAR noi ,ne avem de grije?? fiindaca aici intervine -Intelepciunea –pe care o primim, dar multi o ignora. Sincere condoleante familiei Chiriac –

    • rodi
      dec. 28, 2016 @ 01:06:33

      Din cate am inteles, din unul dintre reportajele video de la stirile din Portland, ceata era un factor. Oricat de buni am fi la condus , apar momente in care nu putem evita accidentul. Am condus pe expres, mai bine zis, Avram a condus odata la limita vitezei si intr-o secunda am intrat intr-o ceata in care nu am mai vazut absolut nimic. Numai mana lui Dumnezeu ne-a pazit, ca Avram a incetinit asa de brusc ca mi-a fost frica ca vine altcineva din spate si ne face praf, daca nu reduce viteza. Si sincer vorbind, cate greseli am facut toti in adolescenta, cand am invatat sa conducem… in primii ani, pana ne-am invatat minte. Nu totdeauna e spoate evita. Dar putem si sa fim mai precauti, suntem total pentru asta si sunt biserici care inchiriaza autobuze in noaptea de colinde sau parintii conduc van-uri cu colindatori. Dar, oricum, Dumnezeu are in mana Sa viata fiecaruia si El stie de ce primeste acasa pe unii asa de tineri si dupa cum am aflat despre Samuel Chiriac, asa de dedicat lucrarii Domnului. Cati tineri pot spune ca nu au lipsit la nicio repetitie de fanfara si pe deasupra sa fie pe panoul de onoare la liceu. Cat de dureros este si va fi pentru familie. Dumnezeu sa-i mangaie si sa le dea putere sa treaca prin acasta vale.

  5. Trackback: Observator.tv – 5 adolescenţi români, victimele unui accident. Tinerii erau la colindat, la comunitatea de români din Oregon (VIDEO) | agnus dei - english + romanian blog
  6. Trackback: Apel pentru sprijin financiar – Samuel Chiriac, Seba Pop | agnus dei - english + romanian blog
  7. Trackback: Serviciile funerale pentru tânărul Samuel Chiriac | agnus dei - english + romanian blog
  8. Trackback: Agnus Dei – MEMORIAL Samuel Chiriac 7/11/2000 – 12/25/2016 | agnus dei - english + romanian blog
  9. Trackback: AGNUS DEI – MEMORIAL Samuel Chiriac 7/11/2000 – 12/25/2016 | agnus dei - english + romanian blog
  10. Trackback: Agnus Dei UPDATE Seba Pop – tanarul ranit in accidentul din Portland | agnus dei - english + romanian blog
  11. Trackback: Samuel Chiriac – Serviciul de PRIVEGHI (Agnus Dei) | agnus dei - english + romanian blog
  12. Trackback: Samuel Chiriac – Serviciu de Inmormantare | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari