VIDEO: Inconjurat De O Multime De Musulmani, Un Pensionar Crestin Le Predica Pe Christos In Timp Ce Ei Il Batjocura

Am tradus discursul aprins din video de mai jos, pe care va invitam sa-l vizionati:

O zi insorita intr-un parc din Londra, un pensionar crestin este inconjurat de o multime de musulmani, care striga numele lui Alah, in timp ce batranul, fara nici un fel de teama le vorbeste despre Isus Christos.

Musulmanii, scandeaza in  numele lui Alah, cu rasete de batjocura la seama crestinului pensionar, in timp ce unul din ei le da tonul, iar crestinul pensionar, un om batran dar plin de zel, le spune ca ei nu pot sterge  nici elimina numele lui Isus Christos: ,,Alah este un dumnezeu demonic”, spune batranul, „el nu este un dumnezeu real, este un dumnezeu mincinos. Mohamed este un profet fals”. Musulmanii asculta cuvintele batranului crestin. Atunci unul dintre ei ii spune ca Mohamed este cel real, la care batranul ii raspunde ca Isus este cel real. ,,Vreti adevarul” le spune batranul, „sau alegeti iadul?”

,,Esti un mincinos,” le raspunde unul care vrea sa se arate a fi liderul musulmanilor adunati. Crestinul ii raspunde ca el nu minte ci el citeaza ceea ce este scris in Biblie, care este Cuvantul lui Dumnezeu. Striga: „Intr-o saptamana vei fi mort, batranule!”

In ciuda intimidarilor si batjocurei cu care este tratat crestinul de multimea de musulmani adunata, el continua sa le vorbeasca din Biblie despre Domnul Isus, spunandu-le ca Isus a inviat din morti.

Majoritatea acestor musulmani adunati in Hyde Park, erau cu telefoanele mobile in mana si-l filmau  in timp ce radeau de el.

Atunci  crestinul se ridica in picioare si citeste din Biblie din Isaia 9:6 versetul care zice: ,,Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni s-a dat si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciei, Domn al Pacii.”

La citirea acestor versete rasetele acestor musulmani parca nu mai sunt asa de aprinse, ascultand Cuvintele Bibliei, dar unii incep sa-l acuze ca este un mincinos. ,,Isus este Printul pacii,”a spus atunci batranul, „El nu a omorat pe nimeni, in timp ce musulmanii se omoara unul pe celalalt in Siria. Isus nu a omorat niciodata pe nimeni, ba mai mult a murit pe cruce in locul tuturor. Isus este singura cale de mantuire, Singurul care a murit pe cruce si a inviat din nou. Voi muriti,” a spus el apoi, aratand cu degetul catre musulmani, „si veti merge in iad. Fiecare dintre voi, fiecare dintre voi ve-ti fi pierduti, pierduti pentru vesnicie, in iad”. La care ei ii raspund ca este un nebun . ,,Va spun adevarul” le raspunde batranul, „va avertizez in Numele lui Dumnezeu, ca voi mintiti si eu vorbesc adevarul, si vorbesc adevarul conform Cuvantului lui Dumnezeu. Si Cuvantul lui Dumnezeu este mai puternic decat cuvantul lui Mohamed, mai puternic decat Coranul.” Musulmanii incep din nou sa rada si sa-l batjocoreasca pe crestin care le spune acestor musulmani despre adevarul Bibliei, pe care ei nu vor sa-l auda.

Crestinul pensionar indeamna apoi pe acesti oameni sa-si predea viata lui Isus Christos ca sa nu piara ci sa aiba viata vesnica. Cu toate intimidarile din partea acestora, batranul plin de indrazneala le vorbeste despre Isus Christos si s-ar putea ca unii din ei sa fi auzit Evanghelia pentru prima oara in viata lor. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca samanta sadita prin mesajul crestinului sa cada intr-un pamant bun si sa aduca roade pentru salvarea acestor musulmani care nu cunosc vestea buna a mantuirii care s-a dat omenirii, de Dumnezeu, prin Fiul Sau Isus Christos!

Multumim mult Pastorului Tiberiu Pop pentru semnalarea acestui video:

VIDEO by jessuatwork forever

O alta predica cu mare indrazneala aici – Predicand Evanghelia cun indrazneala pe tramvai / Awesome preaching of the Gospel on a train

10 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: VIDEO: Inconjurat De O Multime De Musulmani, Un Pensionar Crestin Le Predica Pe Christos In Timp Ce Ei Il Batjocura | Marea Britanie Evanghelica
  2. Nica Ionel
    nov. 13, 2015 @ 12:19:38

    Reblogged this on tineridelanganoi.

  3. Ioan
    nov. 14, 2015 @ 16:48:32

    Cati sunt ca el, nu ca e batjocorit, dar care-si risca viata predicand Evanghelia…musulmanilor, care vedem mereu la TV si pe internet ce fac pretutindeni unde sunt?!

  4. iosif
    nov. 15, 2015 @ 02:06:04

    Nu lumea islamica sau necredinciosii vor persecuta pe ucenicii Domnului,ci „fratii de cruce,lupii imbracati in piei de oi”,iar „Antihrist” isi va face aparitia din mijlocul nostru,al celor ce credem in jertfa sfanta a lui Hristos.

    „Nu crede pe un prieten,nu te increde in ruda cea mai de aproape;pazasteti usa gurii de cea care iti sta in brate!

    Caci fiul batjocoreste pe tatal,fata se scoala impotriva mamei ei,nora impotriva soacrei sale;vrasmasii omului sunt cei din casa lui.”(Mica 7:5,6)

    „Nu un vrasmas ma batjocoreste ,caci as suferi;nu potrivnicum meu se ridica impotriva mea,caci m-as ascunde dinaintea lui.
    Ci tu,pe care te socoteam una cu mine,tu,frate de cruce si prieten cu mine !
    Noi;care traiam impreuna intr-o placuta prietenie si ne duceam ilpreuna cu multimea in Casa lui Dumnezeu.”(Psalmii 55:12-14)

    Fiti binecuvantati

  5. gabi
    nov. 18, 2015 @ 06:19:01

    Dupa parerea mea, aceasta ar trebui sa fie atitudinea noastra a tuturo.
    Dar noi suntem prea ocupati cu programe nesfarsite, sa ne evanghelizam tot a doua luna.
    Propavaduim botezul cu Duhul Sfant si noi suntem plini de frica.

  6. Gilu Florea
    nov. 23, 2015 @ 11:19:00

    Proorocii lui Baal râdeau și ei de Ilie dar știm cum au sfârșit-o cu dumnezeul lor

  7. Marius A.
    dec. 16, 2015 @ 07:29:14

    Slavă lui Dumnezeu!

  8. radu
    dec. 23, 2015 @ 07:23:25

    Acest frate, nu este condus de indrazneala firi.ci de Duhul lui Dumnezeu.
    fara Duhul lui Dumnezeu nu ai indrazneala si intelepciune sa tii piept vrajmasului in asemenea conditii.Domnul sa il intareasca si sa il binecuvanteze si sa faca spre Slava Lui ca acest mesaj sa ajunga la inima celor ce l au auzit.

  9. Octavian
    dec. 23, 2015 @ 10:17:42

    Amin !

  10. Cristian
    ian. 21, 2016 @ 14:26:33

    O invatatura cam greu de acceptat (cam ustura urechile):

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari