Altarul Domnului A Fost Reconstruit In Ierusalim – Un Semn Al Vremurilor?

Photo from the Temple Institute

Photo from the Temple Institute

Citeste si – Gog si Magog Identificat. Nu este Rusia!

~~Practica Istorica la Ierusalim (VIDEO) Jertfa Sarbatoarei Pastelui In Asteptare Pentru al Treilea Templu

~~Pastele evreiesc la Zidul Plangerii (VIDEO) Birkat Hakohanim Pesach 2015 (Jewish Passover)

Temple,Israel,Jerusalem Photo credit Ritmeyer Archaeological Design

Locul unde va fi zidit Altarul Photo credit Ritmeyer Archaeological Design

Traducere Blogul Agnus Dei – Charisma Magazine – Altar of the Lord Rebuilt in Jerusalem—A Sign of the Times?

Institutul Templului a reconstruit un altar Domnului in Ierusalim, si scolarii internationali se minuneaza de insemnatatea acestuia.

Ca parte a „Miscarii Templului” din Israel, altarul a fost inaugurat in Decembrie anul trecut, si rapoartele indica ca va putea fi gata de Pastele Evreiesc.

,,Noi stim ca profetia sfarsitului nu se poate implini fara reconstruirea Templului din Ierusalim,” a spus unul din cei mai bine cotati autori de New York Times, Jonathan Cahn. ,,Uraciunea pustiirii profetita in Cartea lui Daniel si in Evanghelii, trebuie sa aiba loc in incinta Templului. La fel si apostolul Pavel vorbeste despre „omul nelegiuirii” sau Anticristul, stand in Templul lui Dumnezeu. Ceea ce multi oameni nu-si dau seama este ca alaturi de Sfanta Sfintelor, altarul Templului este partea cea mai principala si critica din Templu.”

Altarul, 3.5 m latime si 3.5 m inaltime. Photo credit www.breakingisraelnews.com

Telul Institutului Templului ,,este de a reaprinde flacara Templului Sfant in inimile oamenilor prin educatie. Obiectivul nostru pe termen lung este de a face totul cu puterea noastra limitata de a construi Templul Sfant in timpul zilelor noastre,” conform site-ului lor.

Cu toate ca Templul inca nu a fost reconstruit, Institutul preseaza in directia aceasta.

,,Ceea ce este asa de special de a veni aici la Tisha Be’av este ca acesta este locul unde Templurile au fost distruse – doar de cealalta parte a Zidului (Plangerii), a spus Gutman Locks ziarului Ierusalim Post. ,,Si aici este locul unde va fi construit cel de al treilea cand va veni Mesia, si nu va mai fi distrus.

,,Chiar daca este cel mai dureros timp al anului, noi putem sa vedem evreii cum se intorc din nou in tara lor, ceea ce a fost profetit de mii de ani. Noi putem vedea de fapt ca se intampla.”

temple esv

Cel de-al treilea templu. Photo ESV Bible

Conform postului Breaking Israel News, ceea ce face altarul asa de unic este faptul ca poate fi asamblat si demontat cu usurinta, permitind sa fie transportat rapid si eficient de la locatia curenta, la Muntele Templului atunci cand va veni timpul.

Momentul reconstruirii altarului coincide cu revelatia lui Cahn cu privire la ciclul Shemitah, si totodata cu predictiile sale despre Orientul Mijlociu cu referinte la tara lui Israel.

,,Dar daca Shemitah este ca sa-si urmeaze cursul, se vor intampla urmatoarele lucruri. Conform paternului, de fiecare data cand se intampla, este razboi in Orientul Mijlociu,” a spus Cahn. ,,Punctul numarul 2: exista un razboi mare atintit pe Israel – Primul Razboi Mondial si Razboiul de Sase Zile din 1967. Numarul 3: razboiul rezulta intr-o restaurare finala al pasului urmator a profetiei despre sfarsit.

Este acesta un semn al vremurilor sfarsitului sau doar o coincidenta interesanta?

The Third Temple:

A 3D Introduction to Ezekiel’s Vision

Al Treilea Templu, viziunea lui Ezekiel

VIDEO by Chaim Clorfene

Building the Stone Altar

VIDEO by The Temple Institute

13 comentarii (+add yours?)

  1. Iosif
    mart. 19, 2015 @ 08:32:17

    „Apoi am vazut ridicindu-se din pamint o alta fiara,care avea doua coarne ca ale unui miel,si vorbea ca un balaur.
    Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei;si facea ca pamintul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai,a carei rana de moarte fusese vindecata.”(Apocalipsa 13:11,12)
    Fiti binecuvintati.

    • Traian Biscos
      mart. 23, 2015 @ 23:52:20

      All treilea Templu sa termination de zidit in ani 691 , a fost rezidit de preoti Ortodoxi Evrei , la terminates zidiri Templului , a venit Mahamed dear sfintit Templul in cinstea numelului lui ( Mahomed ) . Crestini de azi viseaza pe Mihai Viteazul , si nu platesc atentie la cea ce zice Daniel , inparatia Greciei se va inpartI in 4 , si a 4-a inparatie a fost Turci , aceasta a fost acel ce a rupt legamintul si sa dat drept Dumnezeu . deci dela asezarea nelegiuiri pe locul sfint , pin la vremea sfirsitului , vor trece 1290 de zile ( o zi = in an ) conform ziua din Daniel 8 si ziua creatiuni , unde o zi este formats dintr-o seara si o dimineata , aceasta este ziua polara = ziua a pamintului . O rotatie a pamintului in jurul axei soarelui , este o zi a pamintului , care este in an pt. noi
      In Daniel 8 zice : , , Dela intreruperea jertfei necurmate pin la vremea sfirsitului , vor trece 2300 de serpi si dimineti , cares 2300 de ani .In -319 BC. , Faraon pedepseste ostirea sfinta , si smulge jertfa necurmata din Mina preotilor ( omorindui ) . In slujba preoti intrau dela virstra de 30 de ani , asaca a durat o perioada pin sis luat jertfa necurmata cursul din noi . Deci -319+2300=1981 , anul in care a crescut nelegiuirea pe fata pamintului . Dar Daniel 12 v. 12 , zice : ,,fericiti si sfinti sint acei ce vor ajunge pin la 1335 de zile , cares 45 de zile a pamintului in plus , adica Inca 45 de ani omenesti . Conform Daniel 8 si 12 , sfirsitul va fi in anul 2026 , All 4-le Templu nu se va zidi din noi . Israel-lui I se va intimpla ceia ce zice in Isaia 6 , deci dupa nimicirea lui cu desavirsire , va sun a a 7-a trimbita , morti vor in via , precum zice Daniel 12 v.2 , si Hristos in pilda NEGHINEI . Biserica va fi rapita tot atunci , adica group in hambar , jos pe pamint oameni vor raminea rari ca cedri Libanului , din clips cind trimbita a 7-a va suna , taina lui Dumnezeu se va sfirsitul , nunta Mielului va incepe , fiara si proorocul mincinos si slujitori fiarei vor fi aruncati in Iazul de Foc cu Pucioasa , aceasta este prima inviere , ceilalti morti nu au inviat pin nu vor trece cei o mia de ani Apocalipsa 20 v. 5.

  2. anatatar
    mart. 19, 2015 @ 18:56:33

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

  3. barzilaiendan
    mart. 22, 2015 @ 03:04:36

  4. Iosif
    mart. 22, 2015 @ 07:07:23

    Intelepciunea omului fara Dumnezeu ,a rationamentului lipsit de metamorfoza duhovniceasca a nasterii din nou din apa si Duh,perceptia fireasca limitata de cele cinci simturi pe care fiecare individ le mosteneste genetic de la parintii biologici,lipsa intelepciunii duhovnicesti si a cunoasterii Adevarului Unic,Absolut ,al mesajului Cuvintului lui Dumnezeu ,intrupat in Isus Hristos, revelat in urma cu doua milenii,respins de „ai Sai”(evreii),ai determina pe acestia sa actioneze dintr-un impuls de mindrie umana ,din rivna fara pricepere,in mod neconform cu Scripturile care sint transmise prin Duhul Sfint,iar cine n’are aceasta „ungere”a Duhului,actioneaza din lipsa de cunostinta spre nenorocirea lor.
    „Ascultati Cuvintul Domnului,copii ai lui Israel! caci Domnul are o judecata cu locuitorii tarii,pentru ca nu este adevar,nu este indurare,nu este cunostinta de Dumnezeu in tara.
    Fiecare jura strimb si minte,ucide,fura,si preacurveste; napastuieste si face omoruri dupa omoruri.
    De aceea tara se va jeli,toti care o locuiesc vor tinji,impreuna cu fiarele cimpului si pasarile cerului;chiar si pestii marii vor pieri.
    Dar nimeni sa nu certe pe altul,nimeni sa nu mustre pe altul,caci poporul tau este ca cei ce se cearta cu preotii.
    Te vei poticni ziua,proorocul se va poticni si el impreuna cu tine noaptea,si pe mama ta o voi nimici.
    Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta. Fiindca ai lepadat cunostinta,si Eu te voi lepada,si nu-Mi vei mai fi preot.Fiindca ai uitat Legea Dumnezeului tau,voi uita si Eu pe copii tai !
    Cu cit s-au inmultit,cu atit au pacatuit impotriva Mea. De aceea le voi preface slava in ocara.”(Osea 4:1-7)
    Fiti binecuvintati.

    • Avram
      mart. 22, 2015 @ 23:18:53

      Iosif
      Din pricina impietririi poporului evreu, harul a fost dat neamurilor, printre care suntem si noi. Dar Dumnezeu va turna din harul Sau si peste poporul evreu care se va pocai si va recunoaste pe Christos ca fiind Mesia cel trimis.

      • Iosif
        mart. 23, 2015 @ 04:44:27

        Avram
        Prima dintre luucrarile lui Dumnezeu a fost lumina,apoi,a despartit lumina de intuneric observind ca „lumina era buna”. Nu acelasi lucru il afirma despre intuneric,insa,cele doua se succed continuu de la creatie, pina in zilele noastre.
        dupa un plan prestabilit de Creatorul, Dumnezeu.
        Crestinismul in mod particular,si absolut toate celelalte religii si confesiuni monoteiste ,se situeaza undeva intre lumina si intuneric, stare a Bisericii din Laodicea.Acest amestec de lumina si intuneric ,este cea mai respingatoare pozitie a credintei,a fost si este in continuare scopul lui Satan,(Lucifer,purtatorul luminii) pentru a controla si dirija masele ,tinindule intr-o forma OBSCURA,un amestec intre lumina si intuneric,pentru a ascunde ADEVARUL ABSOLUT,prin care omul devine ELIBERAT de sub autoritatea lui,trecind sub autoritatea lui Dumnezeu ,prin NASTERE DIN NOU,la o noua viata duhovniceasca „ascunsa cu Hristos in Dumnezeu”
        Iata descrierea starii crestinismului si a perioadei dinaintea revenirii Fiului omului:
        „Stiu faptele tale:ca nu esti nici rece ,nici in clocot.O,daca ai fi rece su in clocot !
        Dar,fiindca esti caldicel,nici rece,nici in clocot,am sa te vars din gura Mea.(Apocalipsa 3:15,16)
        „misucroitor”,a sintetizat destul de clar ideea „Noii dez-Ordini Mondiale”si complotul siretului Lucifer,cu toate organizatiile lui oculte si secrete (taina faradelegii),care si-a inceput activitatea ,cu doua milenii in urma.prin diluarea ADEVARULUI ABSOLUT.
        Fiti binecuvintati.

      • traian biscos
        mart. 24, 2015 @ 15:15:59

        Nu din pricina inpietriri Evreilor , nu , si din pricina dragostei lui Dumnezeu fata de neamuri , a inpietrit Domnul , Dumnezeu inima Evreilor , fiind ca dealtfel , Evrei 4 a doua parte a v. 3 zice ; ,, ,, Am ** jurat in minia Mea, ca nu vor intra in odihna Mea ! ”Macarca lucrurile Lui fusesera ispravite inca dela intemeierea lumi . ” In Isaia 6 v. 10 ,, Inpietreste inima * acestui popor , fa-l tare de urechi , si astupa-i ochii ca** sa nu vada cu ochii , sa n’auda cu urechile , sa nu inteleaga cu inima , sa nu se intoarca la Mine , si sa nu fie tamaduiti . ” Aceasta hotarire Dumnezeiasca a fost luata inca dela intemeierea lumi .Hristos raspunde ucenicilor Lui acelas lucru cind este intrebat ; ,, dece le vorbesti in pilde ?”
        Scriptura arata trei harurii .
        1). Harul felurit . ;

        Acest har beneficiaza , tot omul , indifferent de starea , conditia sau mediul inconjurator , atit animal , cit si verdeata .
        2). Harul Isus Hristos . ;
        Acest har a fost aratat celor alesi de El , fie din vechime , 1 Petru 1 v. 11. sau din zilele din urma .
        3). HARUL , care va fi aratat la venirea Domnului nostru Isus Hristos . ;
        Acest har va fi aratat la cea de a 7-a trimbita , cind taina lui Dumnezeu se va sfirsi .La ridicarea poporului sfint si aruncarea in Iazul de foc cu pucioasa a celor rai , fiarei si proorocului mincinos , conform Daniel 12 v. 2 , pilda neghinei , etc.

  5. misucroitor
    mart. 22, 2015 @ 13:00:45

    ” (Napoleon şi iudeii)
    La 16 august 1800, Napoleon a declarat: «Dacă aş fi guvernat o natiune a iudeilor, aş reînfiinta templul lui Solomon.»

    DISPENSATIONALISMUL= un lucru adoptat de lumea penticostală. Este locomotiva interpretării profetice creştine moderne. E aşa departe de protestantism, aşa cum este răsăritul de apus. Este o capitulare în fata iezuitismului.[…] Pentru Pavel, categoric, templul lui Dumnezeu era biserica lui Christos. Acesta este templul în care ochiul profetic a văzut aşezat omul păcatului. Nu este un individ aflat într-un templu de piatră, ci o putere în cadrul bisericii creştine.
    _____________________________________________

    SECULARISMUL(împ. de miazăzi) ŞI ÎMPĂRATUL DE MIAZĂNOAPTE(anglo- america & papa) (studiu bazat pe Daniel cap. 11:40 )

    Daniel 11:40 VDC
    «La vremea sfîrșitului, împăratul dela miazăzi se va împunge cu el…»

    « In 1789, Berthier a intrat în Roma, a abolit guvernarea papală şi a întemeiat una seculară» (The Encyclopedia Americana, 1941). Secularismul, umanismul- toate acele -ismuri care-l exclud pe Dumnezeu din agenda lor politică, preiau controlul…
    Cel care a făcut asta a fost Napoleon- care printr-un mic subterfugiu divin a fost şi împăratul literal de la miazăzi, întrucât cucerise Egiptul.
    SOCIETATI SECRETE . ROLUL LOR.
    Ceea ce poti obtine în secret, poate avea impact asupra întregii umanităti.
    … organizatiile precum iezuitii şi altii, au fost implicati profund în întemeierea societatilor secrete şi le-au controlat în mod discret. Deci în culise, împăratul de la miazănoapte şi cel de la miazăzi stăteau la aceeaşi masă. […]
    Vedeti până la acea dată, protestantismul cultivase ideea că papalitatea era Anticristul, iar deodată, Anticristul, ca o entitate politică, dispare de pe scena lumii, iar puterea lui politică dispare din ochii lor. Unde s-a dus ? Nu declanşează evenimentele finale ? Se dă la fund…Nu dispare ca biserică… dar peste tot apar societăti secrete, …fondate chiar de acei oameni care au dispărut.
    Sunt chestiuni interesante… Inaintăm către o nouă VIZIUNE GLOBALĂ.

    Vedeti, iezuitii învătau că antichristul va veni cândva în viitor şi-i va initimida pe evrei – biserica nu va mai fi de fată, fiind răpită. Toti ochii aşteaptă venirea unui regat iudeu, aşa încât să poată veni antichristul promis. Cel care a initiat această filozofie a fost Napoleon. La timpul sfârşitului, secularizarea lumii îl va înlătura pe împăratul de la miazănoapte, ca în culise să poată avea loc anumite lucruri, în timp ce mintile oamenilor percep ceva total diferit. […]

    Se spune în continuare:
    «… când trupele franceze erau în Palestina, asediind oraşul Acre, Napoleon pregătise deja o proclamatie care declara Palestina ca stat evreu independent.»
    Nu exista… Urmau să îl întemeieze ei. « Nu a putut finaliza acest proiect din cauza interventiei britanicilor.Această proclamatie a fost tipărită şi datată la 20 aprilie 1799, dar încercarea de a captura oraşul Acre a împiedicat publicarea ei. Iudeii au trebuit să aştepte mai mult de 150 de ani până la proclamarea statului lor. Proclamatia a adus însă roade. A fost un precursor al sionismului, care a dezvoltat conştientizarea cu privire la cauza statului iudeu. Ideile exprimate de Napoleon s-au bucurat de admiratia multora care au văzut gestul său ca pe împlinirea profetiei biblice, care prezice înapoierea iudeilor în tara lor. Ideea a atras multi adepti, în special în Anglia.»

    O FILOZOFIE NOUĂ PLANTATĂ ÎN MINTILE OAMENILOR.
    …Pregătirea pentru un asemenea stat trebuie să fi fost fenomenală! Imaginati-vă că iudeii sunt risipiti în toată lumea, … iar acum trebuie proclamat un stat…, totul împreună cu o filozofie nouă, care este una iezuită – despre un antichrist care va veni în viitor. Alcazar, Ribera, filozofia futuristă iezuită. Şi aşa apare un nou antichrist, iar lumea poate privi desfăşurarea evenimentelor politice… Deci initiativa a avut succes!
    [00:26:30 sec.]
    « 118 ani mai târziu, britanicii urmau să emită declaratia ‘Balfour’, care solicita înfiintarea unei patriia iudeilor, şi în cele din urmă, 31 de ani mai târziu, în 1984, Israelul urma să fie recunoscut ca stat suveran prin vot popular în Adunarea Generală a Natiunilor Unite. […]
    Secularismul conduce lumea. Insă secularismul duce la prăbuşirea moralitătii. Şi odată ce se ajunge la acel punct, filozofia împăratului de la miazănoapte va invada secularismul, va captiva mintile şi inimile oamenilor, care sunt păcăliti, înşelati să privească în afara lor împlinirea profetiilor. Este un plan foarte abil!
    [00:33:40 sec.]
    GRATTAN GUINNES … – referindu-se la papalitate, «stă în templul lui Dumnezeu. Observati locul ocupat de omul păcatului. Templul sau casa lui Dumnezeu.» Şi apoi zice – iată viziunea protestantismului: « Acesta nu este şi nu poate fi un templu iudaic. Pavel, care foloseşte această expresie în portretul său profetic al romanismului, o introduce şi în Corinteni şi în Efeseni, cu referire la biserica creştină. In cea de-a doua epistolă către corinteni scriind creştinilor dintre neamuri, spune: ‘Voi sunteti templul lui Dumnezeu.” In Efeseni, numeşte biserica ‘…un Templu Sfânt…un locaş al lui Dumnezeu, prin Duhul.’
    Pentru Pavel, categoric, templul lui Dumnezeu era biserica lui Christos…
    Nu este un individ aflat într-un templu de piatră, ci o putere în cadrul bisericii creştine.(H. GRATTAN GUINNESS, Romanism and the Reformation, Harley House, Bow, E., June 1st 1887)
    Insă NOUA FILOZOFIE sustine că:
    « E cineva care va sta într-un templu de piatră .» Pentru a-i face pe oameni să creadă asta, va trebui să creezi o natiune. Şi nu numai că va trebui să recreezi natiunea iudaică, căreia Isus
    i-a zis: « Iată că vi se va lăsa casa pustie», ci va trebui să reconstruieşti şi templul, aşa încât oamenii să zică: « O, să fim răpiti… Oare când se va întâmpla?»… Când de fapt, lucrul acesta se furişează asupra fiecăruia, individual…
    […] Să vedem care sunt învătăturile dispensationaliste: «Creştinii sunt interesati de ceea ce tine de Ierusalim şi Israel.» Asta o spune dispensationalismul. Asta crede lumea de astăzi. Asta predică lumea evanghelică. E un lucru adoptat de lumea penticostală. Este locomotiva interpretării profetice creştine moderne. E aşa departe de protestantism, aşa cum este răsăritul de apus. Este o capitulare în fata iezuitismului.[…]
    Aşa crede toată lumea astăzi. Biblia nu a învătat aşa ceva şi nici protestantismul. Netanyahu a specificat în platforma partidului său, Likud, că dacă va fi ales ca prim ministru, va accelera deschiderea Templului muntelui pentru închinarea iudaică.” Organizatia ne spune că au pregătit deja cheia de boltă.
    [00:43:20] ‘ In plus, Institutul Templului a pregătit tot mobilierul şi straiele preoteşti etc… ‘ ”
    {Extras din conferinta „Walter Veith | Repararea spărturii | Impăratul de la miazănoapte 2 „- pe you tube}

    • Avram
      mart. 22, 2015 @ 23:10:16

      Misucroitor
      Templul despre care scrie in Cartea Apocalipsa nu se refera la un templu spiritual despre care vorbeste apostolul Pavel cand spune ca noi suntem temple ale Duhului Sfant. Aici este vorba despre un al treilea Templu care va fi construit in locul celorlalte doua temple de mai inainte care au fost distruse. Acolo se va aseza Omul Nelegiuirii, Anticristul care va insela pe toti cei a carui nume nu a fost scris in cartea vietii a Mielului. Sa ne bazam pe ceea ce spune Biblia si nu pe parerea cuiva. God Bless You!

      • misucroitor
        mart. 23, 2015 @ 17:05:37

        Atunci să ne bazăm într-adevăr pe ce spune Biblia.
        Dacă Pavel şi Petru au vorbit despre Templul lui Dumnezeu ca fiind comunitatea indivizilor, poporul Domnului,adică Biserica, de ce nu ar fi şi Ioan în aceaşi armonie cu ei, cu Evanghelia?
        1 Petru 2:5
        „Și voi, ca niște pietre vii, sînteți zidiți ca să fiți o casă duhovnicească, o preoție sfîntă, și să aduceți jertfe duhovnicești, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.”

        Unde mentionează Biblia „despre un al treilea Templu care va fi construit în locul celorlalte două?”
        Spune Apostolul Ioan că Templul despre care el scrie în Apocalipsa este unul literal(de piatră) şi nu spiritual… ?

      • traian biscos
        mart. 24, 2015 @ 16:21:14

        Al treilea Templu , este Moscheia de azi , a fost construita prin ani 654 , si terminate in ani 691 , de niste preoti Ortodoxi , dar la terminarea cladiri , a venit anticristul ( proorocul mincinos = Mahomed ) , care a dat legea si a incetat jertfa necurmata , dela venirea anticristului , nu sa mai adus jertfe necurmata la Templu .si in Daniel 12 v. 11 zice ; ,, Dela vremea cind* va inceta jertfa necurmata , si de cind se va aseza uriciunea pustiitorului , vor mai fi o mie doua sute nouazeci de zile . 0 zi=o zi a pamintului cu cele 4-anotimpuri . Dar pt. a putea fi inteles aceasta , trebuie inteles v. 10 din Daniel 12 , care zice asa ; ,, Multi * vor fi curatiti , albiti si lamuriti ; cei rai vor face raul**, si niciunul din cei rai nu va intelege , dar cei priceputi ! vor intelege. Deci eu scriu pt. cei priceputi , care vor sa inteleaga , fiind ca Ingerul ii zice lui Daniel ; ,, El a raspuns; ,, Du-te Daniele ! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetruite pina * la vremea sfirsitului . Daeaceea Napolion , si multi alti nu au inteles si au dat gresi , fiind ca inca nu era vremea sfirsitului cind trebuiau descoperite . Hristos intareste ceea ce Daniel scrie ., zicind ; ,, De aceea*, cind veti vedea ,, uriciunea pustiirii ” , despre care a vorbit proorocul Daniel **, ,, asezata in locul sfint ” – cine ! citeste sa inteleaga ! . Aceasta este o porunca a Celui Atot Puternic , de a intelege cel ce titeste . Mai sint 11 ani pin la venirea Domnului nostru Isus Hristos .Martirajul a inceput cu nepatatul Abel , si pin in zilele noastre continua , nu numai pe vremea Apostolilor . Deci aceasta fiara cu rana de moarte , care ia fost infrinta la razboiul de independent de subt Turci , rana de moarte ia fost vindecata , si iar isi ia puterea subt alta forma astfel inplinind nr. martirilor . ZILELE-S SCURTE . Incolo har si pace dela Tatal luminilor Amin .

  6. Iosif
    mart. 31, 2015 @ 06:54:56

    Stimate domn,”traian biscos”,ce va determina ,din ce calcule,si de unde ati scos aceasta „profetie” ? Citez:”Mai sint 11 ani pina la venirea Domnului nostru Isus Hristos.” O identica profetie, face si Vaticanul,afirmind ca anul 2026,cetatea Vatican,va fi distrusa si ca papa Francisc este ultimul pontif al Vaticanului.
    Personal ma indoiesc de toate aceste „profetii”,si consider ca liderii religiosi ,folosesc aceste forme de dezinformare ,pentru a semana frica si panica in rindul enoriasilor ,insa Dumnezeul nostru,nu vrea oameni care sa-L slujeasca de frica,ci din dragoste pentru, si prin ADEVAR.
    „Veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face slobozi.”(Ioan 8:32)
    „Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta.”(Osea 4:6)
    „Drept raspuns Isus le-a zis: „Va rataciti !Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile,nici puterea lui Dumnezeu.”(Matei 22:29)
    „Cercetati Scripturile,pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica,dar tocmai ele marturisesc despre Mine”(Ioan5:39)
    „Cit despre ziua aceea,sau ceasul acela,nu stie nimeni,nici ingerii din ceruri,nici Fiul,ci numai Tatal.
    Fiti binecuvintati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari