VIDEO: Mii De Musulmani Din Orientul Mijlociu Il Primesc Pe Christos

c

Zakaria Botros predica musulmanilor prin internet. Al Qaida S-a pus o suma de 60 de milioane de dolari ca premiu pentru capul sau de catre extrimistii jidadisti islamici. Photo www.youtube.com

Acest video este tradus in Limba Romana, dar va recomandam sa faceti click pe video ca sa vedeti cum puterea Duhului Sfant il insoteste pe acest om al lui Dumnezeu.

Iran. Arabia Saudita. Pakistan. Sudan. Egipt. Crestinismul se inmulteste cu milioanele, in ciuda persecutiilor din partea extrimistilor islamici.

Adevarul nu poate fi continut si chiar acum, este posibil datorita „Razboiului de pe calea Aerului.”

Rosenberg in calitate de narator spune: In acest razboi de pe calea aerului un lider revolutionar al trezirilor spirituale este un preot coptic egiptean cu numele de Parintele Zakharia Botros. El predica Evanghelia cu multa inflacarare si determinare, si cu putere de la Duhul Sfant si multi musulmani se intorc la Christos.

,,Este timpul, spune Zakaria Botros, ca Biserica sa se ridice cu curaj si convingere si sa zica prin puterea Duhului Sfant ca Islamul nu este raspunsul, jihad nu este calea, Isus este calea, Isus este Adevarul. Isus este viata. Si barbatul sau femeia nu poate sa vina la Tatal decat prin credinta in Isus Christos. Acesta este mesajul din Ioan 14:6, acesta este mesajul intregului Nou Testament.”

El este vizionat de 50 de milioane de musulmani in fiecare zi, de-a lungul Orientului Mijlociu. El tine un program de 90 de minute in care nu numai ca explica adevarurile crestine dar si critica persoana lui Mohamed si invataturile Coranului si alte invataturi islamice cunoscute sub numele de hadid, si explica din punctul sau de vedere de ce ei sunt gresiti si de ce Isus are dreptate, explica Rosenberg.

,,Acum nu este timpul sa ne ascundem, continua Zakharia, de lumea musulmana, acum este timpul sa luam Evanghelia lui Isus Christos si s-o ducem la fiecare barbat si femeie si copil de pe aceasta planeta, la fiecare evreu, fiecare dintre neamuri, si sa-L proclamam ca fiind speranta pentru omenire, singura speranta pentru o lume tulburata.

Am facut aceasta cea mai mare parte din viata mea, impartasind vestea buna a salvarii prin Isus Christos oamenilor din Orientul Mijlociu. Pentru aceasta am fost exilat din tara mea de obarsie, Egipt. Pentru aceasta am fost numit inamicul public numarul unu al Islamului, pentru aceasta acum este pus un pret pentru capul meu, dar eu Il iubesc pe Isus, mai mult ca si pe viata mea, si pentru ca Isus iubeste pe musulmani, pentru ca El a venit sa-si dea viata pentru ai salva, de aceia si eu ii iubesc. Si sunt dispus sa-mi dau viata daca este necesar, ca sa-i aduc la preaiubitul meu Isus.”

Nimeni altcineva nu vorbeste in felul acesta, spune naratorul Rosenberg, in Arabia Saudita, in Iran, in Egipt, in Maroc, asa ca oamenii asculta pentru ca nu le vine sa creada ce va urma sa zica, dar radicalii sunt absolut infuriati. Odata pe saptamana Parintele Zakharia raspunde celor ce-l suna live (in direct) in timpul programului, si clerici musulmani il suna zbierand la el zicand ca de ce este un om rau, si de ce el este gresit, dar el ii provoaca sa raspunda punct dupa punct, verset dupa verset, din Coran si  din Biblie.

Parintele Zakharia: ,,Dumnezeul din Biblie lucreaza cu putere in lumea musulmana astazi, El ii scoate afara pe musulmani din Islam, si ii aduce la credinta in Isus Christos intr-un numar record. Da, exista multe vesti rele astazi in lumea musulmana, dar sunt de asemenea mult  mai multe vesti bune pentru musulmani. Mai multi musulmani au venit la credinta in Isus Christos in ultimele trei decenii decat in toate celelalte 14 secole de Islam laolalta. Aceasta este maretia Dumnezeului nostru mare.”

Rosenberg adauga: Centrul la care slujeste Parintele Zakharia primeste atat de multe raspunsuri de la musulmani care suna sau scriu prin email-uri spunand ca s-au hotarat sa-L urmeze pe Christos,  incat al-Qaida a pus pe una din websiturile lor fotografia lui, fiind unul din cel mai cautati oameni de ei din intreaga lume. S-a pus o suma de 60 de milioane de dolari ca premiu pentru capul sau de catre extrimistii jidadisti islamici. Ca sa se inteleaga cat de mult este vrut Parintele Zakharia de acesti extremisti, notati ca Statele Unite a pus un premiu de 25 de milioane pentru Osama Bin Laden. Va dati  seama deci, cat de mult doresc sa-l reduca la tacere pe Parintele Zakharia, totusi el a devenit un fenomen in Televisiunea prin Satelit de-a lungul lumii musulmane.

In Arabia Saudita sunt acum peste 100 de mii de convertiti la crestinism, in Pakistan sunt acum peste 2 milioane si jumatate de crestini, in Egipt sunt de asemenea peste 2 milioane si jumatate de crestini, in Sudan actual sunt mai mult de 5 milioane de urmasi ai lui Christos.

Vizionati acest video in care veti vedea cum Christos captiveaza inimile musulmanilor.

Nota ed. – VIDEO cu chemarea la Hristos  a fost sters de youtube si contul persoanei a fost inchis fara explicatie, dupa ce a fost postat online in mai multe ziare si websaituri – VIDEO by Xabi Alonso-http://youtu.be/UpjFfXu6L5s

Dar, l-am gasit video la un alt utilizator – gwana8919 . Zakaria Botros predica la minutul 2:25

Un alt video cu Zakaria Botros- VIDEO by Maria Jozef

Video

18 comentarii (+add yours?)

  1. anatatar
    ian. 25, 2015 @ 20:09:33

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

  2. Ioan Burca
    ian. 25, 2015 @ 21:53:58

    Arabul Bader Yazjisi – Marturie deosebita

  3. Ioan Burca
    ian. 25, 2015 @ 22:23:37

    23. Cineva I-a zis: „Doamne, oare puţini sînt ceice sînt pe calea mîntuirii?” El le-a răspuns:
    24. „Nevoiţi-vă să intraţi pe uşa cea strîmtă. Căci vă spun, că mulţi vor căuta să intre, şi nu vor putea.
    25. Odată ce Stăpînul casei Se va scula şi va încuia uşa, şi voi veţi fi afară, şi veţi începe să bateţi la uşă, şi să ziceţi: „Doamne, Doamne, deschide-ne!` drept răspuns, El vă va zice: „Nu ştiu de unde sînteţi.`
    26. Atunci veţi începe să ziceţi: „Noi am mîncat şi am băut în faţa Ta, şi în uliţele noastre ai învăţat pe norod.`
    27. şi El va răspunde: „Vă spun că nu ştiu de unde sînteţi; depărtaţi-vă dela Mine, voi toţi lucrătorii fărădelegii.`
    28. Va fi plînsul şi scrîşnirea dinţilor, cînd veţi vedea pe Avraam, pe Isaac şi pe Iacov, şi pe toţi proorocii în Împărăţia lui Dumnezeu, iar pe voi scoşi afară.
    29. Vor veni dela răsărit şi dela apus, dela miazănoapte şi dela miază-zi, şi vor şedea la masă în Împărăţia lui Dumnezeu.
    30. şi iată că sînt unii din cei de pe urmă, cari vor fi cei dintîi, şi sînt unii din cei dintîi, cari vor fi cei de pe urmă.” (Luca 6:23-30).

    Multi dintre cei care se cred crestini, dar traiesc in pacate, vor avea surpriza foarte rea! De ce? Le spune DOMNUL ISUS HRISTOS: „…depărtaţi-vă dela Mine, voi toţi lucrătorii fărădelegii.` ”

    A doua surpriza va fi ca vor vedea intrand in Imparatia Lui DUMNEZEU pe multi la care ei nu se asteptau sa fie acolo! Unii dintre acestia vor fi si multi musulmani, care astazi isi risca viata, crezand in DOMNUL ISUS HRISTOS!

    Sa traim conform Cuvantului Lui DUMNEZEU, ca ajungem cu EL in Rai! DOAMNE ajuta-ne! Amin!

    • traian biscos
      mart. 24, 2015 @ 23:19:57

      Musulmani mintuiti , hmmmm .
      Intradevar pe Noul Pamint in slava Sa , este posibil ca sa fie , fara indoiala , cuvintele lui Hristos di cuvintarea ; ,, Judecata viitoare .” Acestia nu erau a-I lui Hristos , dar erau a-I lui Dumnezeu , dece ? Fiind ca Hristos le zice ; ,, Veniti binecuvintati Tatalui Meu , de mosteniti inparatia pe care v-o dau Eu .” Astfel zicindule dece le-o da ; ,, Am fost flamind , gol , bolnav , sau inchis , si Mati cautat , hranit , etc. ”
      In cer , numai nuntasi vor intra . Mireasa , este mama noastra , care este Ierusalimul cel ceresc – nou .
      Vor intra a poporul lui Moise , si a lui Hristos , conform Scripturilor , Gloata cea mare , care siau spalat hainele in single Mielului .
      Deci daca vre-un muslin , va avea mila de vre-un crestin , ajutindul , dindui un pahar de apa , o bucata de pine , o haina etc. , acesta va veni la a doua judecata , adica la judecata viitoare , pt. a fi rasplatit .
      Prima inviere , va fi la cea de a 7-a trimbita in jurul anului 2026 , conform Daniel 8 ( cele 2300 de seri si dimineti = cu ziua creatiuni = cu ziua polara , adica 2300 de ani umani .). Sau Daniel 12 v. 11 , 12 , unde da eczact anul venirii .
      Cit priveste Israel , este lepadat pin in acel an , a-l venire Domnului Isus Hristos , in anul venire , cind I-si va ridica turma pasuni Lui , ii va nimici cu desavirsire si ii va arunca in Iazul de foc , atit pe Evrei , cit si pe musulmani , budisti , si orisicine traieste in intunerec , care nu la acceptat pe Hristos in viata lor ca Mintuitor .
      La prima inviere , Apocalipsa 19 v. 20. arata ce se intimpla la prima inviere , Daniel 12 v. 2. Apocalipsa 20 v. 5. , deci neghina din pilda omului gospodar care a semanat griu in area lui , si vrasmasul a semanat neghina , la secerisul cel mare , griul=Biserica , va fi pus in hambar=cer , si neghina = fiara proorocul mincinos , si toti cei ce traiesc in intunerec , in Iazul de Foc care arde cu Pucioasa vor fi aruncati de vii .

  4. 6 Sivan
    ian. 26, 2015 @ 02:56:11

    Mare este DOMNUL DUMNEZEUL nostru și foarte vrednic de laudă !!

  5. alin
    ian. 31, 2015 @ 04:59:47

    Ati obeservati ca tot e vb nu au adus nici dovada nu mai luati ce zice telev

    • rodi
      ian. 31, 2015 @ 07:36:56

      Alin,
      nu stiu de unde scoti tu afirmatia asta? Asa ti-a venit tie sa crezi si atunci ai scris ideile tale fara sa te documentezi? Sau esti musulman si de aceea negi adevarul?
      tu nu urmaresti stirile, sute de crestini sunt omorati in fiecare saptamana pentru ca nu renunta la Hristos. Zeci de mii sunt izgoniti din casele lor prin pustie si prin campuri de refugiati. Asta e cea mai mare dovada. Cand Cuvantul lui Dumnezeu se vesteste, el aduce rod si oamenii se intorc din caile lor la Hristos Mantuitorul.

  6. Emanuel Fabian
    feb. 18, 2015 @ 07:32:51

    Ai mare dreptate Rodica, venirea Domnului nostru Isus Hristos este foarte aproape !

    • rodi
      feb. 18, 2015 @ 07:48:13

      Aseara, citea sotul, Avram, din Apocalipsa si ne-am dat seama ca incep sa se implineasca unele lucruri. Nu ne speriem, ci ne grabim sa vestim tot mai insistent tuturor celor din jur care nu l-au primit de Domnul Isus ca Domn si Mantuitor, ca nu stim cat timp va mai fi usa harului deschisa. Oricum, nu mai tine nici o afirmatie de gen, „s-a mai intamplat asa ceva in istorie: pentru ca acesta este secolul in care poporul Israel a luat fiinta ca si stata si incep ziarele sa proclame ca evreii ar trebui sa se intoarca in Israel, caci e pericol pentru ei oriunde in alt loc si apoi teroristii astia din africa si orientul mijlociu, desi sunt inarmati pana in dinti cu mitraliere si alte arme sofisticate, ei aleg sa omoare cu ascutitul lamei, cum scrie in Apocalipsa ca ” Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă şi cu fiarele pământului.” Tocmai faptul ca toate tarile stau la locul lor si nu merg in ajutorul crestinilor din africa si orientul mijlociu denota ca sunt lasati sa implineasca aceste cuvinte cum sunt scrie in Apocalipsa 6:10. Dumnezeu sa ne ajute sa avem noi prioritati care sa tina numai si numai de mantuirea noastra si a semenilor, iar celelalte lucruri sa nu ne mai fure inima. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa ne bucuram, ca daca e sa vina Domnul, va fi cea mai bucuroasa zi din viata noastra!

  7. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
  8. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
  9. Viorel Gherasim
    mart. 04, 2015 @ 17:30:50

    Da f adevarat ! Venirea este f aproape ! Dovada priviti tot ce se intimpla in lume la ora actuala !

    • rodi
      mart. 04, 2015 @ 18:48:36

      si totusi sunt destui care se supara la astfel de afirmatii. Dumnezeu sa ne trezeasca, ca ar trebui sa fim gata oricand sa-L asteptam pe Domnul Isus!

  10. Valeriu Costea
    apr. 06, 2015 @ 10:28:59

  11. Daniel
    aug. 16, 2015 @ 11:43:59

    E un mare om al Lui Dumnezeu intr-adevar, pentru ca satan își permite să consume 60 de milioane de dolari din resursele sale pentru uciderea lui.

  12. barzilaiendan
    oct. 29, 2015 @ 11:32:40

  13. Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară
    oct. 29, 2015 @ 12:37:28

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari