Senator TITUS CORLATEAN – Dezvaluiri – In Norvegia, un consilier departamental judetean a dat ordin bisericii penticostale sa desolidarizeze cu fam. Bodnariu

Titus Corlatean Photo credit huffingtonpost.ca

Photo credit huffingtonpost.ca

Cand am fost in Norvegia, dl senator (Ben Oni Ardelean) cred ca-si aduce aminte. Obsesiv, la toate intalnirile oficiale, se insista  si noi nu apucasem sa deschidem gura asupra faptului ca nu exista o problema de libertate de religie in Norvegia, ca este respectata samd.

Trec peste faptul pe care noi l-am constatat  acolo in Norvegia, legat de aparenta  uimitoare a desolidarizarii a bisericii din care acesti oameni fac parte ca denominatie, dintr-o biserica crestina penticostala si liderii acelei biserici s-au desolidarizat.

Si am aflat dupa aceea ca un consilier departamental judetean a pus frumos mana  pe telefon ca in perioada comunista  la noi, in perioada stalinista. A pus mana si i-au stat la dispozitie. [Li s-a spus:] faceti ceea ce trebuie sa faceti pentru ca si acolo, bisericile astea care si acolo mai sunt cam 2% din norvegieni, care mai vin la biserica sa se roage lui Dumnezeu, depind de bani, de bani foarte multi de la stat. Atunci, se executa cand li se da ordine. Se executa exact ca in perioada de inainte de ’89, ca la noi.

Am descoperit faptul ca tot ce s-a spus despre incalcarea grava  a dreptului la libertate de constiinta si libertatea religiei si modul cum tu, ca parinte, ai  dreptul potrivit tuturor conventiilor internationale  sa-ti cresti in familie copiii, lucrurile astea au fost calcate in picioare. Cum? Prin documente s-a demonstrat acest lucru.

Mult mai tarziu, parintii au intrat in posesia unor documente pe care aceasta odioasa institutie  numita Barnevernet  le-a gestionat si din documente  rezulta foarte clar. Cu o luna inainte  ca cei cinci copilasi sa fie rapiti, erau monitorizati pe baza semnalelor primite de la distinsa directoare de la scoala. Si era foarte clar explicat, nu pe baza de ancheta , sa stea de vorba cu parintii, cu vecinii. Nu! Ingrijorare , citez „Ingrijorare pentru modul in care parintii isi cresc copiii in conformitate cu preceptele Bibliei. Lucru care poate provoca conflicte interioare si traume copiilor.”

Deci, le limiteaza dezvoltarea personalitatii, in stilul norvegian secularizat si multe altele sunt spuse in acele documenteE un caz foarte clar de discriminare impotriva unor oameni, unor parinti care isi cresc copiii in baza dreptului care le este recunoscut  de lege, de constitutie, de tratate internationale, avand o anumita religie. Nu e mozaica, nu e musulmana. Nu sunt atei, ei sunt crestini. Asa au dorit ei. Si au avut tot dreptul sa-si  creasca acesti copii. Iata ca institutiile statului norvegian au rapit acesti copii pentru ca au considerat ca acest lucru este rau, este grav.

Este un CAZ FLAGRANT de INCALCARE A DREPTULUI la CONSTIINTA si la RELIGIE. Pentru CAZUL ASTA, NORVEGIA TREBUIE SA RASPUNDA INTERNATIONAL. E acest caz si poate mai sunt si altele.

Andreas Hegertun Photo credit

Andreas Hegertun Photo credit www.dagen.no

Cititi si

  1. Mișcarea Penticostală din Norvegia, prima reacţie în cazul Bodnariu: „NU suntem persecutaţi de autorităţi. NU găsim niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă”
  2. Norvegienii Penticostali Nu Stiu Ce Se Intampla La CPS – Marianne Haslev Skanland
  3. Penticostalii norvegieni sunt liberi și zburdă pe la țară
  4. Evenimentul Zilei: Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”

TRANSCRIPT – AGNUS DEI din interviul la Antena 3  Aprilie 2016 – Antena 3 – Solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea

8 comentarii (+add yours?)

  1. angelad2016
    apr. 15, 2016 @ 21:54:02

    Reblogged this on angelad2016.

  2. Trackback: Senator TITUS CORLATEAN – Dezvaluiri – In Norvegia, un consilier departamental judetean a dat ordin bisericii penticostale sa desolidarizeze cu fam. Bodnariu | Pastor Ciprian Barsan
  3. Valeria Iancu
    apr. 16, 2016 @ 02:16:58

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  4. mariana
    apr. 16, 2016 @ 12:58:09

    Rusine pentru penticostalii norvegieni. Asculta mai mult de oameni decat de Dumnezeu si de frica isi tradeaza fratii.

  5. octavpelin
    apr. 17, 2016 @ 01:52:37

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  6. aniush
    apr. 24, 2016 @ 00:20:12

    Pai si pana la urma cum e? Unele surse spun ca autoritatile s-au legat de educatia religioasa, altele spun altceva…ca din cauza urechelii. De fapt ne puteti spune cum s-au petrecut lucrurile cu adevarat?

    • rodi
      apr. 24, 2016 @ 00:34:53

      Cu o luna inainte de a fi luati copiii, deja autoritatile s-au intalnit si au fost ‘ingrijorati’ de felul in care familia Bodnariu isi creste copiii, ca ii indoctrineaza cu credinta crestina…. Marius si Ruth Bodnariu au aflat pe parcurs detaliile care au declansat cazul extrem a Barnevrnetului impotriva familiei lor. Aceste documente au fost citite si de senatori printre care si sen. Titus Corlatean. Ce declara senatorul Corlatean este din acele documente oficiale intocmite in cazul Bodnariu care le-a obtinut avocatii lui Marius si Ruth.

  7. Esteraciama31
    mai 03, 2016 @ 10:47:39

    Dumnezeu îi va scoate biruitori !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari