Dezleaga Lantul Rautatii – Rodica Volintiru

photo via www.examiner.com

Evrei 3:12 Luaţi seama dar, fraţilor, ca niciunul dintre voi să n’aibă
o inimă rea şi necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel viu.
In Engleza: Hebrews 3:12 12 Take care, brothers,
lest there be in any of you an evil, unbelieving heart,
leading you to fall away from the living God.

Citeste mai multe articole pe

Rodica VolintiruToti avem in noi o masura mai mica sau mai mare de rautate. Si prin aceasta suntem si noi legati si legam si pe altii.
Cum suntem noi, asa vedem si pe altii… prin filtrul inimii noastre…

Aici Domnul ne cere DEZLEGARE. De multe ori incercam si nu reusim, caci este ceva vechi in noi care a prins radacini. Dar harul si bunatatea Domnul ne va ajuta sa rupem aceste lanturi cand postim si ne predam cu totul Domnului.Rautatea vine de la cel rau. Rautatea distruge casnicii, prietenii, desparte fratii si bisericile, rautatea otraveste sufletul si il umple de intuneric. Numai cuvantul RAUTATE, este asa de rau, caci are in el pe CEL RAU… De aceea sa fugim de rautate ca si de cel rau.Unde-I ascunsa rautatea? Ea este in firea noastra pacatoasa, in mandria noastra. Dar ea are o radacina mai adanca, care se afla in manie. De unde vine mania? Ea vine din suparare si frustrare acumulata, din neiertare ,etc.Vedeti cate lanturi ne infasoara si noi nici nu le vedem si nici nu realizam de ce reactionam asa? De cate ori ai o reactie rea si manioasa, nu te complace, ca deja te-ai obisnuit cu stilul acesta, ci imediat alearga la rugaciune si cerceteaza-te, dute pe firul vietii tale, si cere-i Duhului Sfant sa-ti aduca aminte si sa-ti arate radacina rautatii tale.

Multi au rautate caci au mostenit-o de la parinti sau au fost abuzati intr-un fel sau altul cand au fost mai mici. Alteori ea se formeaza cand au fost nedreptatiti si a trebuit sa sufere pe nedrept. Launtrul fiecaruia striga: DREPTATE!, si pentru ca nu o gaseste, se umple de manie, caci nu poate ierta, apoi uraste, si se razbuna.

Cati sunt astazi prada acestor lanturi ale rautatii si cate distrugeri sunt azi in toata lumea, pentru ca nu le-au rupt?

Dar la Domnul nostru Isus este INTOTDEAUNA SOLUTII.
Sa venim cu un duh de smerenie de pocainta si iertare .
Sa alegem sa ne recunoastem greselile, sa ne cerem iertare, sa alegem sa iertam pe toti gresitii nostrii, apoi in autoritatea care ne-a fost data de Domnul Isus, RUPEM TOATE LEGATURILE vrajmasului, care ne-a chinuit viata. Si prin CREDINTA in sangele Sau si a Numelui Isus, vom fii eliberati. Postul va ajuta mult la aceasta eliberare.

“Luati seama , dar,fratilor ca nici unul dintre voi sa n-aiba o inima REA si necredincioasa, care sa va DESPARTA de Dumnezeul cel viu.”(Evrei 3;12)

Vedem cat este de periculoasa rautatea ce-o tinem in inima, ea URMARESTE DISTRUGEREA NOASTRA si sa ne desparta de Dumnezeu.

„Doamne, alegem astazi prin ajutorul Tau, sa LEPADAM orice revarsare de RAUTATE, sa DEZLEGAM aceste lanturi, si sa ne IMBRACAM cu BUNATATEA si BLANDETEA Ta. Vrem sa semanam cu Tine Doamne in Bunatate si iubire.”


Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari