Povestea unui fost luptator SIIL care a venit la credinta in Isus Hristos

terrorist
Povestea unui fost luptator SIIL care a venit la credinta in Isus Hristos

CITESTE si –

Un spion al gruparii teroriste ISIS s-a convertit la Hristos, dupa ce s-a infiltrat in biserica pentru planificarea unui atac

Mohamed (pseudonim) era asasinul care intra in case dupa atacuri SIIL si ucidea toti cei care au scapat initial cu viata. Intr-o zi a primit ordin sa spioneze crestinii dintr-o biserica. Dupa ce acei crestini s-au rugat pentru el, Mohamed spune: La sfârșitul serviciului, m-am dus acasă și părea că cineva era cu mine, vorbind cu mine. Parcă nu mai eram pe pământ, parcă zburam, ca și cum cineva mă purta pe sus. Iata povestea lui Mohamed, de la Jerusalem Dateline via Alfa Omega TV:

Așa cum menționam mai devreme, prezentăm de la Poarta Jaffa, lângă zidurile Orașului Vechi. Se numește Poarta Jaffa pentru că duce la portul Jaffa. Dacă ați fost acolo și ați navigat pe mare, ați văzut că e aproape de țărmul european. Acest continent se confruntă cu o amenințare fără precedent din pricina infiltrărilor SIIL. Cu puțin timp în urmă am stat de vorbă cu un pastor în Viena, Austria, și am vorbit cu un fost membru SIIL. Cu ajutorul lui, am pătruns înăuntrul organizației teroriste.

Cu câțiva ani în urmă, pastorul Ghassan Thomas a scăpat din Bagdad, pe când islamiștii îl amenințau pe el și familia sa. Ajuns în Turcia, a deschis o biserică ce oferă sprijin altor refugiați.
Pentru că și eu am fost refugiat, mă pot pune în locul lor și îi înțeleg.

Într-o zi, SIIL a trimis un spion în biserica lui Ghassan Thomas. Asta a condus la o decizie care a schimbat viața acestui spion și i-a dat oportunitatea pastorului Thomas de a învăța mai multe despre gruparea teroristă. Pastorul Thomas a făcut legătura telefonică pentru Știrile CBN cu acest om, pe care îl vom numi Mohammed. Pentru siguranța lui, nu vom dezvălui adevărata sa identitate sau locație.

Bine ai venit, fratele meu drag ! Ai fost cu SIIL sau Daesh ? Da, dar e îngrijorat că a spus asta într-un interviu. Thomas ne-a spus ce avea de făcut Mohammed în interiorul organizației. Când SIIL ucidea o familie în casa lor, Mohammed se întorcea și omora pe toți care mai erau în viață. În acea vreme, așa gândeam eu. Mă gândeam să ucid și să fac multe alte lucruri sângeroase, doar ca să fiu aproape de Allah al meu.

a

El spune că această sete de sânge e ceea ce motivează SIIL.
Cu siguranță vor fi tot mai multe astfel de fapte, pentru că e scris în Coran. Dacă nu ești musulman, trebuie să devii musulman, sau te vom ucide și-ți vom lua tot ce ai, bani, femei… Asta scrie în Coran.

Lupta dintre suniții SIIL și militanții șiiți deseori i-a pus chiar viața lui Mohammed în pericol. Pentru siguranța sa, membrii familiei i-au spus să fugă din Irak în Turcia. Fiind un musulman devotat, și-a ascultat părinții. Oportunitatea de a fugi a apărut atunci când SIIL l-a trimis ca spion în biserica lui Thomas. Dar Mohammed avea propriile sale întrebări despre Isus.

Am văzut felul cum m-au primit oamenii, deși nu mă cunoșteau. Eu îi uram pe acei oameni și ei îmi arătau dragoste.

Ei s-au rugat pentru Mohammed și asta i-a schimbat viața.
Când s-au rugat pentru mine, am plâns ca un copil și am simțit ca și cum o mare greutate a fost luată de peste mine. La sfârșitul serviciului, m-am dus acasă și părea că cineva era cu mine, vorbind cu mine. Parcă nu mai eram pe pământ, parcă zburam, ca și cum cineva mă purta pe sus.

Apoi, Mohammed a început să citească Biblia și s-o compare cu Coranul.
Am descoperit că Dumnezeul Isus Hristos e Acela pe care încerc să-L găsesc. Acesta e adevăratul Dumnezeu.

Pastorul Thomas a spus că schimbarea inimii lui Mohammed arată că Biserica din Europa are nevoie de mai mulți lucrători. Tocmai din acest motiv avem nevoie de oameni care să vină și să slujească Domnului în Europa, să slujească refugiaților, să-i trezească, să arate experiența contrară a ceea ce face SIIL. Acest fost membru SIIL se așteaptă la mai multe atacuri precum cel din Bruxelles și a avertizat Europa.
Crezi că există un mare pericol pentru Europa chiar acum ?
Cu siguranță. E un lucru serios, ar trebui să se trezească.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 134 – iulie 2016 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    iul. 12, 2016 @ 02:25:57

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Raut Florica
    iul. 12, 2016 @ 02:52:00

    am numai lacrimi de bucurie pentru acest suflet .ma bucur ca si pentru mine pers cind un suflet se intoarce la Dumnezeu/multumesc Isus prin asta vedem ca nu ne rugam degeaba .

  3. Estera Ciama
    iul. 12, 2016 @ 03:27:29

    Dumnezeul nostru este Atotputernic ,El salvează pe cine vrea !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari