„Mama a stiut ca Dumnezeu poate chiar sa invie oameni din morti” – Beniamin Lupsa

Beniamin Lupsa

O marturie care trebuie ascultata de tineri si de atei… Beniamin Lupsa a avut o mama care s-a pocait, dar, tatal era ateu convins si mare comunist. L-a ademenit pe Beniamin la ateism facandu-i promisiunea ca-i va fi antrenor de culturism…. Dar, i-a cerut sa renunte la ideea ca exista Dumnezeu. Si unde a ajuns Beniamin dupa ce a renuntat la Dumnezeu? La varsta de 15 ani, cand a ajuns la Liceul de Arta din Arad, a inceput sa se drogheze cu prietenii sai.

Spune astazi Beniamin: „Dragii mei, una din minciunile pe care diavolul incearca sa ni le insufle este ca pacatul poate sa satisfaca fiinta umana mai mult decat poate s-o faca Dumnezeu…..va spun ca noi am fost creati de Dumnezeu cu un gol care doar El Il poate umple.”

„Prietenii mi-au spus: Vrei sa te bucuri de viata? Vrei sa fi fascinat? Vino cu noi. Iti aratam noi cum sa iti traiesti viata la maxim. Si am inceput sa ma droghez cu ei cu dorinta de a gasi sensul vieti, fericirea. Sa va spun ca aceasta fericire s-a transformat in scurt timp intr-o durere de nedescris. Si intunericul dintr-o data s-a asternut peste mine si m-am vazut legat fara posibilitatea de a mai scapa. Intr-un timp atat de scurt am alunecat atat de tare incat ma uitam la mine si nu-mi venea sa cred locul in care nu m-am gandit niciodata ca  sa pot sa ajung.  Ma uitam la mine si nu ma mai suportam pentru ceea ce faceam. Acea placere s-a transformat dintr-o data intr-o paranoia, o frica pe care o experimentam si vroiam sa fie cineva sa ma scoata de acolo….”

„Imi era rusine sa merg la cineva cu pacatele mele, cu mizeria mea de viata. Dar vreau sa va spun ca Dumnezeu si acolo, in mizeria mea, m-a iubit si mi-a intins o mana. Si imi vorbea de multe ori prin colegii nepocaiti….”

„Judecatorul meu a devenit Salvatorul meu. In momentul cand am venit la cruce cu toate pacatele mele, toate au fost plasate pe Isus Hristos si platite in intregime. Isus, nu numai ca nu mi-a dat ceea ce am meritat, mania Lui, dar, mi-a dat ceea ce nu am meritat, neprihanirea Lui, sfintenia Lui, frumusetea Lui, curatia Lui. Mi-a luat dependenta si mi-a dat libertatea. Mi-a luat tristetea si mi-a dat bucuria. Dupa asta (5 zile de rugaciune), Domnul m-a botezat cu Duh Sfant, lanturile au cazut, a doua zi m-am trezit un om nou. Am crezut ca am halucinatii de la droguri si ca e un vis din care ma voi trezi si voi reveni in acelasi cosmar in care am fost. Insa, dupa o saptamana, am realizat ca cine este in Hristos este o faptura noua….”

apoi au urmat persecutiile: „De cate ori tata imi ardea o Biblie, doream sa invat, sa studiez acest Cuvant mai mult… cand ma scotea afara din biserica, cand o sa pot sa merg la biserica, o sa apreciez lucrul asta, nu o sa stau acasa…”

Domnul i-a pus pe inima lui Beniamin dorinta sa deschida Teen Challenge in Timisoara si cere sprijin in rugaciune pentru acest proiect.

ASCULTA aceasta marturie de 28 de minute si afla cum l-a scos Dumnezeu pe Beniamin Lupsa de la intuneric la lumina!

Beniamin Lupsa – marturie

Duminica, Octombrie 25, 2015 – Dimineata
–––––––––––-
Ekklesia Christian Center

VIDEO by Ekklesia Church

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 05, 2015 @ 12:40:34

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Iosif
  nov. 05, 2015 @ 15:43:56

  Cand o persoana ajunge sa cunoasca,sa inteleaga glasul chemarii dragostei lui Dumnezeu,isi raporteaza viata la Cuvantul intrupat,Hristos Isus,si e dispus sa sacrifice totul din aceasta lume,si *UNSI* de puterea Duhului Sfant,merg din putere in putere,prin aceasta „vale a plangerii” loviti,zdrobiti,umiliti,urati de lume,insa cu un suris bland,zambetul calatorului ce priveste spre orizontul Canaanului ceresc,continuand prin credinta si speranta,lupta cu sinele,o lupta ce va incununa invingatorii cu VIATA AUTENTICA,VESNICA,plina de pace si bucurie sfanta in Duh si Adevar.

  Fiti binecuvantati.

 3. Trackback: Baieti eliberati de droguri la „God will provide” – Cantare si marturii | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: