Cuvântul „ură” a fost redefinit… Creștinii sunt acuzați că „urăsc”

In numele crestinilor de pretutindeni ne cerem iertare ca v-am aratat "ura" in loc de dragoste. Foto Cultura Vietii

In numele crestinilor de pretutindeni ne cerem iertare ca v-am aratat „ura” in loc de dragoste. Foto Cultura Vietii

Cuvântul „ură”, de exemplu, a fost redefinit pentru a desemna dezacordul cu obiectivele politice ale Revoluției Sexuale. Creștinii sunt acuzați că „urăsc” persoanele gay pentru faptul că nu sunt de acord cu „căsătoria” homosexuală.

Totuși, dacă ei cred într-adevăr că stilul de viață homosexual îi îndepărtează pe oameni de Dumnezeu, atunci ura nu ar însemna, de fapt, să susțină căsătoria între persoane de același sex? Pentru că nu iau creștinismul în serios, oponenții acestuia se așteaptă ca și creștinii să ignore învățăturile creștine. Activiștii homosexuali le cer creștinilor să ignore, să abandoneze sau să repudieze învățăturile fundamentale ale creștinismului – și, mai presus de toate, aceștia le cer creștinilor să nu le mai pese de sufletele homosexualilor pe care îi cunosc și îi iubesc. Această tăcere ar funcționa, în realitate, la fel ca ura.

Același lucru se aplică termenilor precum „curaj” și „vitejie”. Înainte, astfel de cuvinte evocau imagini cu bărbați și femei plini de bravură, care înfruntau pericole și luptau împotriva sorților pentru a-i apăra pe cei dragi. Eu mă gândesc la tinerii care au acoperit corpurile iubitelor și soțiilor lor într-un episod recent de împușcături în masă din SUA, fiind dispuși să moară pentru ca femeia iubită să trăiască. Acum, însă, un bărbat care face operație de schimbare de sex și se îmbracă în travesti în aplauzele frenetice ale tuturor, acordând interviuri prezentatorilor servili de talk-showuri și beneficiind de sprijinul vocal al politicienilor, este numit „curajos”. Președintele Barack Obama l-a chemat efectiv la o întrevedere pe starul NBA Jason Collins, când acesta a anunțat că este homosexual, pentru „a-i lăuda curajul”, ca și cum a-ți declara stilul de viață sexuală ar fi, în vreun fel, curajos.

CITESTE mai MULT aici – http://www.culturavietii.ro/2016/07/11/ura-nu-inseamna-ce-credeti/

6 comentarii (+add yours?)

  1. Dorian C
    iul. 11, 2016 @ 21:39:31

    Reblogged this on Trezire si Restaurare.

  2. octavpelin
    iul. 12, 2016 @ 02:24:04

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  3. Cristian
    iul. 12, 2016 @ 04:27:27

    Foarte adevarat!! Adevarata ura este atunci cand lasam pe cineva prada nebuniei, sa traiasca in pacat (al homosexualitatii sau idolatriei sau oricare altul) fara sa-i atragem atentia cu nimic, lasandu-l probabil sa afle adevarul cand va fi prea tarziu (la judecata)! Cred ca ar trebui sa spunem lucrurilor pe nume, mai mult ca niciodata, indiferent de cost! (pentru ca vor fi si costuri: prigoana, persecutii etc.) Pacatul este PACAT si are CONSECINTE VESNICE!! Iar Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci pocainta pacatosului ca apoi pacatosul sa traiasca, (Ezechiel 18:23) in sensul sa nu fie aruncat in iad ci sa ajunga in cer, la Domnul, alaturi de cei iertati prin har (prin jertfa Domnului Isus).

    Un pic de avertizare si pentru credinciosi: Ezechiel 18:24! Sa ramanem tari si sa nu ne abatem cumva de la adevar!!

  4. Cristian
    iul. 12, 2016 @ 04:37:57

    Un alt aspect… care probabil ar trebui adaugat, ar fi ca notiunea de „ura” in „cultura gay” este folosita de foarte multa vreme in propaganda lor! De fapt ideea este ca oricine nu ii lauda pe ei si ceea ce fac ei, automat ori ii uraste, ori ii persecuta de ajung „bietii de ei” niste victime!! (cam cum fac si maghiarii prin Romania: niciodata nu le ajung drepturile, vor tot mai mult, vor autonomie (au si primit-o!) si tot victime sunt si nemultumiti) Era un videoclip prin anii ’80, cu un fel de formatie gay (Army of lovers – Crucified), care foloseste un simbol al comunitatii gay: homosexualii sunt asa de „victime” si asa de „persecutati” si „urati” de toata lumea, incat se aseamana pe ei insisi chiar cu Domnul Isus pe cruce! (!!!!) Acesta este un simbol al lor: crucificarea, de care isi bat joc intr-un fel. Recent, la un fel de parada gay prin America de Sud sau ceva de genul, au pus pe o cruce o lesbiana (topless!), care la fel era asa de „vitima” si „persecutata” pentru ca oamenii nu sunt de acord cu inclinatia ei sexuala… (devianta si care duce la moartea a doua, la iazul de foc, adica in iad: conform Bibliei)

    Poate ca notiunea de „ura” nu a fost redefinita chiar acum, in zilele astea, ci …demult se tot incearca redefinirea ei si se folosesc tot felul de metode pentru a forta acceptarea homosexualilor.

    De fapt, daca ne gandim putin, nici nu se pune problema de ACCEPTARE!! Poate de tolerarea pacatului, dar nu de acceptare!! Ei sunt oameni exact la fel ca si noi! Daca traiesc in pacat, noi nu am trait la fel cand eram in lume?? Dar pacatul trebuie recunoscut, apoi marturisit si lepadat!! Problema este deci tolerarea pacatului: el nu poate fi tolerat!! Pacatul duce la moarte, la iad!! Cum sa tolerezi asa ceva, avand in vedere consecintele? Voia lui Dumnezeu pentru homosexuali este ca ei sa se pocaiasca si sa ajunga la mantuire (fiind eliberati de pacatul homosexualitatii).

    • rodi
      iul. 12, 2016 @ 12:10:53

      dupa ce am citit despre manifestul lor, scris cu 50 de ani in urma, intelegem ca acceptarea nu a fost tinta lor…. dar e mirare ca cineva asa sa minta?

      • Cristian
        iul. 13, 2016 @ 04:24:33

        Poate acest cuvant, „acceptare” s-ar citi mai corect „PROMOVARE”!… Adica oricine nu-i PROMOVEAZA pe ei, stilul lor de viata pacatos, e plin de ura etc.

        E si putin trist… ca acesti oameni (homosexualii) fac presiuni din ce in ce mai mari, dar orice ar face, ei nu vor putea schimba Biblia si nici judecata lui Dumnezeu in dreptul lor, daca nu se vor pocai! Cu alte cuvinte: daca nu se vor pocai, se vor duce drept spre iad, intai ei, iar apoi altii care se vor mai lasa convinsi de acest pacat!…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari